Rockstar Games mi çöktü?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
187
GTA 5 açmaya çalıştım aynı hatayı verdi, direkt rockstar games uygulamasını açmaya çalıştım yine aynı hatayı verdi. Daha dün rahat rahat oynuyordum.
HATA:
1768650947102.webp

Sağolasın. ChatGPT'ye sorayım o zaman.
Bende az önce gta enhanced indirdim açılmadı bilgisayarda bir sorun var diye düşünüyordum sizin konunuza denk geldim. Bende de açılmıyor.

*Rockstar Games çöktü mü ?
düzelttiğin için teşekkürler fakat şuanda sorunum o değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende az önce gta enhanced indirdim açılmadı bilgisayarda bir sorun var diye düşünüyordum sizin konunuza denk geldim. Bende de açılmıyor.
Bende GTA Enhanced oynamak amaçlı başlattım başta Launcher'ı ama açılmıyor. Ağ bağlantısını sıfırladım ama fayda ettiğini söyleyemem. Bilgisayarı yeniden başlattım bir şey olmadı. Umarım düzelir.

düzelttiğin için teşekkürler fakat şuanda sorunum o değil.

Bende GTA Enhanced oynamak amaçlı başlattım başta Launcher'ı ama açılmıyor. Ağ bağlantısını sıfırladım ama fayda ettiğini söyleyemem. Bilgisayarı yeniden başlattım bir şey olmadı. Umarım düzelir.
Steamden mi açıyorsunuz? bende epic games üzerinde sunucularımıza bağlanamıyoruz hatası vermeye başladı.

Çözebildiniz mi hocam?
Denemedim birazdan yazacağım.

Çözebildiniz mi hocam?
Goodbye dpi hizmetini kaldırınca düzeldi. Artık online girebiliyorum. Önceden epic games sunucu hatası veriyordu rockstar games offline modda açıldığı için online gta oynayamıyordum. şimdi bir sıkıntı yok. iss türknet

Son düzenleme:
Denemedim birazdan yazacağım.

Goodbye dpi hizmetini kaldırınca düzeldi. Artık online girebiliyorum. Önceden epic games sunucu hatası veriyordu rockstar games offline modda açıldığı için online gta oynayamıyordum. şimdi bir sıkıntı yok. iss türknet
Goodbye Dpi bende de vardı. Sildim. Düzelmedi. Silmeden önce bir işlem mi yapmalıydım hocam?

1768654522560.webp

bunu mu çalıştırmam lazım hocam?
@talhabkr

Geri