Bir arkadaşım için soruyorum düzce üniversitesi makine bölümünü kazanmış kyk’ya gitmek istemiyor özel yurtlar nasıl olur fiyatları nedir ve kyk yurdundan...
Gördüğüm kadarıyla bunun camı safir değil. Kırılmaya dayanıklı ancak çizilmeye değil. Ben dikkat edemem yaptığım işten ötürü biyere sürter camı çizilir...
İsviçre saat neredeyse her ay en kötü 3 ayda bir bu şekilde kupon vererek fiyatları düşürüyor çok kez saat aldım geçen seneden beri fiyatları 3 şağı beş...
5 bin 10 bin 20 bin kilometre yaptıkça bu konuyu güncellemelisin bu şekilde bu araç hakkında daha net bilgilere sahip olabiliriz. Kia Ceed kullandım bende...
Yazdığın okulun bulunduğu yurtları kontrol et eğer küçük bir şehirde büyük bir yurt varsa her türlü yeterli oluyor ben sadece büyük şehirlerde yurt sorunu...
Arabaya üniversite okutmuş olursun oyüzden taigo daha mantıklı veya dediğim gibi bitane motur al kafan rahat olur araca vereceğin yakıt farkınıda yersin...
Düz lise çıkışlı olup makine elektrik bölümüne giden arkadaşlarım var ancak teknik bölüme gidilecekse gidecek kişinin kesinlikle kendini tanıması gerekiyor...
Bu tarz ürünler sıfır alıyor ancak keseceğin tüyün kısa olması lazım maximum 2 numara falan olması lazım bende wahl'ın seyehat makinesi var yıllar önce...