oyunu rocstardanmı satın aldın yoksa steam epic den miSelam, rockstar games launcher indirdim ve hesabıma girdim. GTA5 indirecektim fakat satın al diyor, profilime girdiğimde de oyunlar kısmımda gta5 var. Zaten öncesinde oynamıştım bu hesapta, neden böyle oluyor? Nasıl indirip oynayabilirim?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bu hesapta görünen GTA5 en son 7 sene önce aktif olmuş, bununla ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum. Profilde bağlı bir steam hesabı falan göremedim.oyunu rocstardanmı satın aldın yoksa steam epic den mi
mail at rocstaraHocam bu hesapta görünen GTA5 en son 7 sene önce aktif olmuş, bununla ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum. Profilde bağlı bir steam hesabı falan göremedim.
Attım.mail at rocstara
işte onu bilmiyorum.rockstar launcherdan girersen satın al der, oyunu nereden aldıysan oradan başlat rockstar launcher otomatik açılıyor zaten.
Yani önceden bağlayıp sonradan silmiş olabilirsin veya kendi kendine bağlantı silinmiş olabilir yapabileceğin şey rockstar desteğe mail atmak veya gta 5 oynuna sahip steam hesabının şifresini vs öğrenip ona giriş yapmak.işte onu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Böyle yazıyor bağlantılı hesaplar kısmında.
bende launcherdan oyunu satın almıştım fakat kütüphanemde görünmüyor. Pc de kardeşimin steamden almış olduğu gta5 yüklü. Geçen hafta oyunu Rockstardan almıştım fakat kütüphanemde görünmüyor. Play on Steam diyor ama benim steam hesabımda Gta5 yok. Bunu nasıl çözebilirim bilen var mı acaba?Selam, rockstar games launcher indirdim ve hesabıma girdim. GTA5 indirecektim fakat satın al diyor, profilime girdiğimde de oyunlar kısmımda gta5 var. Zaten öncesinde oynamıştım bu hesapta, neden böyle oluyor? Nasıl indirip oynayabilirim?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle