🔥İndirim 🔥Rocoren Marka Ürünlerde İndirim Amazon.com.tr

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,608
Amazon Rocoren marka ürünleri tedarik etmiş fazlaca stok gelmiş ve prime festivali dolayısıyla fırsat açmış bir çok üründe.

Bu linkten fırsat sayfasına erişebilirsiniz.

Rocoren ürünleri açıkçası bir önceki indirimlerinde bir çok ürününü aldım. Malzeme kalitesi Ugreen'in ürünlerine çok yakın ve oldukça güzel işlevlerini yerine getiriyor.

USB den Type-C ye ve Type-C den USB ye çeviricileri şiddetle öneriyorum. 50 küsür TL fiyatı var. Bir öncekinde çok stok yoktu 2 şer tane almıştım. Metal gövde ve işlevini sorunsuz yerine getiriyor. F/p canavarı.

Tavsiye ettiklerim:

Rocoren 360° Dönebilen Katlanabilir Yükseklik ve Eğim Ayarlı Telefon Tutucu Stand

Rocoren USB 3.2 Gen1 Erkek to Type-C Dişi OTG Çevirici Dönüştürücü Adaptör

Rocoren Type-C to USB 3.2 5Gbps OTG Çevirici Dönüştürücü Adaptör

Rocoren 3.5mm Hi-Fi TRRS Jack Aux Ses Uzatma Kablosu 1 Metre

Rocoren 3.5mm Hi-Fi TRRS Jack Aux Ses Uzatma Kablosu 3 Metre

Rocoren Hi-Fi TRRS Mikrofon ve Kulaklık Birleştirici 3.5mm Y Jack Kablo

Rocoren 3.5mm Hi-Fi TRS AUX Ses Kablosu 1 Metre

Paylaşım için teşekkürler 👈

tesekkurler hocam mac mini icin type c donusturucu bakiyordum ben de cok iyi oldu.

menşei ne bu markanın ürünleri güzel mi?

Amazon Rocoren marka ürünleri tedarik etmiş fazlaca stok gelmiş ve prime festivali dolayısıyla fırsat açmış bir çok üründe.

Bu linkten fırsat sayfasına erişebilirsiniz.

Rocoren ürünleri açıkçası bir önceki indirimlerinde bir çok ürününü aldım. Malzeme kalitesi Ugreen'in ürünlerine çok yakın ve oldukça güzel işlevlerini yerine getiriyor.

USB den Type-C ye ve Type-C den USB ye çeviricileri şiddetle öneriyorum. 50 küsür TL fiyatı var. Bir öncekinde çok stok yoktu 2 şer tane almıştım. Metal gövde ve işlevini sorunsuz yerine getiriyor. F/p canavarı.

Tavsiye ettiklerim:

Rocoren 360° Dönebilen Katlanabilir Yükseklik ve Eğim Ayarlı Telefon Tutucu Stand

Rocoren USB 3.2 Gen1 Erkek to Type-C Dişi OTG Çevirici Dönüştürücü Adaptör

Rocoren Type-C to USB 3.2 5Gbps OTG Çevirici Dönüştürücü Adaptör

Rocoren 3.5mm Hi-Fi TRRS Jack Aux Ses Uzatma Kablosu 1 Metre

Rocoren 3.5mm Hi-Fi TRRS Jack Aux Ses Uzatma Kablosu 3 Metre

Rocoren Hi-Fi TRRS Mikrofon ve Kulaklık Birleştirici 3.5mm Y Jack Kablo

Rocoren 3.5mm Hi-Fi TRS AUX Ses Kablosu 1 Metre

usb den type-c ye dönüştürücü hakkında bir sorum olacak, belki biliyorsundur.

Anakartımda - kasamda type-c girişi yok diye 1 adet usb den type-c çevirici aldım amazondan, linki de bu:

Alfais 4429 USB 3.0 to Type C 3.1 Şarj Data Çevirici Dönüştürücü Adaptör

Bunu kasaya takıyorum usb 2.0 veya usb 3.0 girişine, type-c ye iem kulaklığımı takıyorum, type-c girişli kulaklık. Fakat ses devamlı durdur / başlat döngüsüne girip kilitleniyor. Sanki tuş basılı kalmış gibi. Saniyede 10 kere durdur / başlat spamlıyor. Film izlemek, müzik dinlemek imkansız. Farklı pc lerde dönüştürücüyü denedim sonuç hep aynı.

Kulaklıkta sorun yok, hem type-c' li farklı telefonlarda hem laptoplarda denedim çalışıyor. İşin içine usb to type-c dönüştürücü girince kulaklığı kullanamıyorum.

Dönüştürücü arızalı olabilir diye iade ettim ve ugreen marka dönüştürücü aldım, onda da aynı.

Geri