Yardım B850 yeterli mi yoksa az daha koyup X870 mi alınmalı ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Birisi 17 bin lira diğeri 21 bin lira. Hangisini almak mantıklı olur ?

https://www.epey.com/anakart/karsil...aming-wifi_asus-rog-strix-b850-e-gaming-wifi/ siteden bak farklarına kararı sen ver

Bu siteye baktım hocam. X870 olan 2 FAZ daha fazla. Bir de sanırım b850 olanda 2. m2 ssd takınca gpu hızı düşüyor. x870 olanda bu sorun yok galiba. Bunlar dışında hiçbir farkları yok yani bilemedim. 4 bin lira daha koyup x870 alabilirim de gerek var mı sizce ? Bir de ilerleyen yıllarda anakartı satacağım zaman b850 daha zor satılır gibime geliyor. O yüzden x870 mi alsam diyorum.

2 üründe anormal fayiş fiyat asus diye niye böyle yapıyorlar anlamıyorum asusu mezara gömen daha üst kalite anakartlar daha ucuz

2 üründe anormal fayiş fiyat asus diye niye böyle yapıyorlar anlamıyorum asusu mezara gömen daha üst kalite anakartlar daha ucuz
Çok bir seçeneğim yok hocam. Bazı kriterlerim var. Öncelikle msi ve asrock kesinlikle düşünmüyorum. Bir de Q-CODE bulunan bir anakart lazım bana. Durum böyle olunca geriye asus ve gigabyte kalıyor. Bu ikisi arasından da asus daha mantıklı geldi.

Çok bir seçeneğim yok hocam. Bazı kriterlerim var. Öncelikle msi ve asrock kesinlikle düşünmüyorum. Bir de Q-CODE bulunan bir anakart lazım bana. Durum böyle olunca geriye asus ve gigabyte kalıyor. Bu ikisi arasından da asus daha mantıklı geldi.
gigabayt daha iyi x3d işlemci alıcaksanız gigabayt anakartlarda x3d turbo mode bulunuyor buda oyunlarda x3d işlemciden ek olarak yüzde 35 daha fazla oyun performansı demek oluyor gigabayt özel

iyzco kampanyasıda var anakartı 1500 tl daha ucuza alabilirsiniz

gigabayt daha iyi x3d işlemci alıcaksanız gigabayt anakartlarda x3d turbo mode bulunuyor buda oyunlarda x3d işlemciden ek olarak yüzde 35 daha fazla oyun performansı demek oluyor gigabayt özel

iyzco kampanyasıda var anakartı 1500 tl daha ucuza alabilirsiniz
Şu 3 anakarttan hangisini önerirsin ? Elite olanların vram'leri sıcak çalışıyor diye biliyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm

Bu fiyatlara çıkmaya bile gerek yok kaldı ki sorunuza gelirsek b850 yeterli.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,486
Üyeler
174,562
Son üye
Kensuaa
Geri