B550 Gaming Carbon WI-FI diyebilirim.Asus ROG Strix B550-F Gaming 4600mhz(OC) RGB M.2 Wi-Fi -
MSI MAG X570 Tomahawk WiFi-
MSI MPG B550 Gaming Carbon WiFi soru başlıkta arkadaşlar.
Sebebini de belirtir misiniz ? Çünkü izlediğim videolarda vrmleri azcık fazladan ısınıyorduB550 Gaming Carbon WI-FI diyebilirim.
550 serisi tercih etmem istiyorum aslındaEğer dolu anakrat diyorsanız
MSI MPG B550 Gaming Carbon WiFi
yok bana x570 diyorsanız MSI X570 Tomahawk tercih edin
servispointle devam kontrol ettimmsi halen servispoint ile çalışıyorsa kesinlikle msi almam
Varsa ROG B550-E yoksa Carbon alın VRM olarak daha iyi X570 pek önermem pahalı ve çok iyi değiller.Sebebini de belirtir misiniz ? Çünkü izlediğim videolarda vrmleri azcık fazladan ısınıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
550 serisi tercih etmem istiyorum aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
servispointle devam kontrol ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar özelleştirme seçeneklerinde
Gigabyte B550 Aorus PRO wifi da mevcut
Yüksek ihtimal asus f gaming wifi tercih edeceğimVarsa ROG B550-E yoksa Carbon alın VRM olarak daha iyi X570 pek önermem pahalı ve çok iyi değiller.
E gaming olsa onu tercih edecektim fakat 3 4 derece sıcaklık farkı oluşuyor testerde carbon wifi ile.Bu arada daha önce toplamıştınız bana sistem fakat kararsızlıklar sonucu hazır sisteme düştümX570 Tomahawk seçerdim bunların arasından.
B550-F zaten saçma bu seçenekler arasında çok geride kalıyor hem VRM hemde ARGB girişi anlamında.E gaming olsa onu tercih edecektim fakat 3 4 derece sıcaklık farkı oluşuyor testerde carbon wifi ile.Bu arada daha önce toplamıştınız bana sistem fakat kararsızlıklar sonucu hazır sisteme düştüm![]()
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hazır sistem olduğundan ötürü tomahawk ile carbon wifi arasında 50 tl fiyat farkı var o zaman carbon wifi tercih etmek daha mantıklı gibiB550-F zaten saçma bu seçenekler arasında çok geride kalıyor hem VRM hemde ARGB girişi anlamında.
Carbon VRM olarak çok az sıcak çalışıyor rakiplerine göre alınabilir asla sorun olmaz ama biraz gereksiz olur.
X570 Tomahawk o yüzden bence
Yer yer B550 alıyor yer yer X570. Ben olsam 500 TL fark ödemeyip B550 alır keyfime bakardım.B550-F zaten saçma bu seçenekler arasında çok geride kalıyor hem VRM hemde ARGB girişi anlamında.
Carbon VRM olarak çok az sıcak çalışıyor rakiplerine göre alınabilir asla sorun olmaz ama biraz gereksiz olur.
X570 Tomahawk o yüzden bence
B550 Carbon ile X570 Tomahawk fiyatları hemen hemen aynı olmalıYer yer B550 alıyor yer yer X570. Ben olsam 500 TL fark ödemeyip B550 alır keyfime bakardım.
Ikisi de üzmez siz bilirsiniz. Ben olsa X570 Tomahawk alırdım.Yorumunuz için çok teşekkür ederim hazır sistem olduğundan ötürü tomahawk ile carbon wifi arasında 50 TL fiyat farkı var o zaman carbon wifi tercih etmek daha mantıklı gibi