Neler Yeni

Rog strix mi msi z trio mu?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Benim bütçem 15 bin tl. Aşağıya iki tane hazır sistem bıraktın sizce hangisi daha iyi?

Bilişim okuyorum, oyun tasarımcılığı ve animasyon ile uğraşıyorum.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Bilgisayarlar özelinde incelemedim ama ekran kartı özelinde ben asus rog tercih ederdim açıkçası.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rog Strix modelini kendim kullanıyorum. Özellikle soğutma konusunda çok başarılı. Tavsiye ederim. MSI hakkında bilgim yok.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rog Strix modelini kendim kullanıyorum. Özellikle soğutma konusunda çok başarılı. Tavsiye ederim. MSI hakkında bilgim yok.
Peki Asus'un Tuf gaming serisi Rog Strix'ten daha mi iyi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece oyun için mi kullanıyorsunuz? Dediğim gibi ben oyun tasarımcısı olacağım inşallah. Ondan fikirlerinizi sormak istedim, zira 15000 tl az değil

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Kerem Eldes

Sadece oyun için mi kullanıyorsunuz? Dediğim gibi ben oyun tasarımcısı olacağım inşallah. Ondan fikirlerinizi sormak istedim, zira 15000 TL az değil
Asus TUF Asus'un daha bütçe dostu versiyonlar, STIX ise daha pahalı ama genel soğutma performansı ve görünüm açısından daha iyi olan versiyon. Ama şahsi düşüncem arada fiyat farkı çok az değilse TUF serileri alınmalı çünkü aradaki fark sadece oyun oynayacak bir birey için fark yaratacak cinsten değil.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, ROG Strix daha üst seri. Ama 3000 serisi TUF'lar da ROG'ları aratmayacak kadar iyi modellerdir, aradaki fiyat farkı çoksa TUF tercih edilebilir.
Baktığım ve bildiğim kadar ile fiyat farkı yok ama emin değilim

Asus TUF Asus'un daha bütçe dostu versiyonlar, STIX ise daha pahalı ama genel soğutma performansı ve görünüm açısından daha iyi olan versiyon.
Ben ısınmasından korkuyorum çünkü çok uzun süre çalıştıracağım.

Asus TUF Asus'un daha bütçe dostu versiyonlar, STIX ise daha pahalı ama genel soğutma performansı ve görünüm açısından daha iyi olan versiyon. Ama şahsi düşüncem arada fiyat farkı çok az değilse TUF serileri alınmalı çünkü aradaki fark sadece oyun oynayacak bir birey için fark yaratacak cinsten değil.
Ben o zaman Strix alayım, çünkü sadece oyun oynamıyorum oyunda yapıyorum...

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Kerem Eldes
Baktığım ve bildiğim kadar ile fiyat farkı yok ama emin değilim

Ben ısınmasından korkuyorum çünkü çok uzun süre çalıştıracağım.

Ben o zaman Strix alayım, çünkü sadece oyun oynamıyorum oyunda yapıyorum...
Yani ısnmaz bu iki modelde de ama aralarında fark yoksa görünümünden dolayı strix daha mantıklı olabilir. Ama hani aralarındaki soğutma performansı oyun yapmanız durumunda da etkilemez fark edeceğiniz kadar

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sadece oyun için mi kullanıyorsunuz? Dediğim gibi ben oyun tasarımcısı olacağım inşallah. Ondan fikirlerinizi sormak istedim, zira 15000 TL az değil
Rog daha üst seviye bir seri. Oyundan ziyade iş gereği animasyon ve çizim için kullanıyorum.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
ekran kartı özelinde rog strix tercih edilmeli ama sistemlerdeki diğer parçalara bakıldığında msi modeli çok daha üst seviye. anakart olarak çok daha iyi ve wifisi bulunmakta. msideki ramlar 3200mhz ve rgb sevenler için rgbsi bulunmakta. ssdsi daha güncel ve performanslı. en önemlisi de güç kaynağı gold sertifikalı. ben her türlü msi modelini tercih ederdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,939
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom