Rog Strix X870E-E vs MPG X870E Carbon WiFi

slayerk

80+
Reaksiyon skoru
35
İkisi de aynı fiyat olsa hangi anakartı tercih edersiniz?

İkisi de x870e hocam, rog strix daha iyi değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hep öyle lanse edildiği için diyorum
1742208977254.png

buradan bakabilirsiniz

anakarın vrm sıcaklık listesidir en düşük en iyidir bu tabloda
Hocam sıfır x870e-e yi 15k ya alacağım, x870e carbon wifi de bir hafta önce 17k almıştım, bunu satarsam max 15-16k gider sanırım, 2k daha düşük satıp almaya gerek var mı

Hocam sıfır x870e-e yi 15k ya alacağım, x870e carbon wifi de bir hafta önce 17k almıştım, bunu satarsam max 15-16k gider sanırım, 2k daha düşük satıp almaya gerek var mı
allah allah hocam anlamanızda sorunmu var msı ezip geçiyor diyorum üstüne şuan carbon anakart 20.500 tl şuanda 17 ye bedava almıssın

1742209681468.png

Msi carbon çok başka bir seviye

allah allah hocam anlamanızda sorunmu var msı ezip geçiyor diyorum üstüne şuan carbon anakart 20.500 tl şuanda 17 ye bedava almıssın

Alıntıyı görüntüle
Hocam anlaşmamız var şirket üzerinden alıyorum, rog strix x870e-e de 15 civaırna alıyorum da 2k daha düşüpe satıp geçmeme gerek var mı

Msi carbon çok başka bir seviye
Neden hocam, rog strix normalde daha iyi değil mi :), uzun zamandır ilgilenmiyorum 3-4 sene olmuştur baya değişlmiş sanırım

Hocam anlaşmamız var şirket üzerinden alıyorum, rog strix x870e-e de 15 civaırna alıyorum da 2k daha düşüpe satıp geçmeme gerek var mı

Neden hocam, rog strix normalde daha iyi değil mi :), uzun zamandır ilgilenmiyorum 3-4 sene olmuştur baya değişlmiş sanırım
gerek yok elindeki çok daha iyi asus o modeli carbon un yanında çöp

Geri