aynı ligde bile degiller msı ezip geçiyorİkisi de aynı fiyat olsa hangi anakartı tercih edersiniz?
İkisi de x870e hocam, rog strix daha iyi değil miaynı ligde bile degiller msı ezip geçiyor
Yani hep öyle lanse edildiği için diyorumİkisi de x870e hocam, rog strix daha iyi değil mi
İkisi de x870e hocam, rog strix daha iyi değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani hep öyle lanse edildiği için diyorum
msıHocam şimdi hangisi daha iyi
anakarın vrm sıcaklık listesidir en düşük en iyidir bu tablodaBu tablodaki veri nedir peki hocam? Bir de başka hangi avantajları var acaba söyleyebilir misin?
Hocam sıfır x870e-e yi 15k ya alacağım, x870e carbon wifi de bir hafta önce 17k almıştım, bunu satarsam max 15-16k gider sanırım, 2k daha düşük satıp almaya gerek var mıanakarın vrm sıcaklık listesidir en düşük en iyidir bu tabloda
allah allah hocam anlamanızda sorunmu var msı ezip geçiyor diyorum üstüne şuan carbon anakart 20.500 tl şuanda 17 ye bedava almıssınHocam sıfır x870e-e yi 15k ya alacağım, x870e carbon wifi de bir hafta önce 17k almıştım, bunu satarsam max 15-16k gider sanırım, 2k daha düşük satıp almaya gerek var mı
Hocam anlaşmamız var şirket üzerinden alıyorum, rog strix x870e-e de 15 civaırna alıyorum da 2k daha düşüpe satıp geçmeme gerek var mıallah allah hocam anlamanızda sorunmu var msı ezip geçiyor diyorum üstüne şuan carbon anakart 20.500 tl şuanda 17 ye bedava almıssın
Alıntıyı görüntüle
Neden hocam, rog strix normalde daha iyi değil miMsi carbon çok başka bir seviye
gerek yok elindeki çok daha iyi asus o modeli carbon un yanında çöpHocam anlaşmamız var şirket üzerinden alıyorum, rog strix x870e-e de 15 civaırna alıyorum da 2k daha düşüpe satıp geçmeme gerek var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden hocam, rog strix normalde daha iyi değil mi, uzun zamandır ilgilenmiyorum 3-4 sene olmuştur baya değişlmiş sanırım