Rog Strix X870E-E vs MPG X870E Carbon WiFi

Ram soket yanma sorunları devam ediyor. 30sn Boot süresi v.s v.s .

High end ve mid tier anakart karşılaştırmak pek mantıklı değil 🙃 .
msı daha iyi kim ne derse desin umrumda olmaz testler ortada her alanda eziyor

Ram soket yanma sorunları devam ediyor. 30sn Boot süresi v.s v.s .

High end ve mid tier anakart karşılaştırmak pek mantıklı değil 🙃 .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crosshair in dengi Meg serisidir Tomahawk dengi ise Tuf dır. Mid tier ile high tier anakart karşılaştırmak çok saçma .
Arkadaş 2 tane anakart sundu bize ve bende kendi tercihimi belirttim. İki anakartın da önde olduğu noktalar var. Bu kesinlikle alınmaz bu çok kötü diye bir ibare de kullanmadım hocam. İkisini karşılaştırmak evet saçma ama arkadaşa destek amaçlı fikir belirtiyoruz ben de tercihimin msi olduğunu belirttim. Tercihim msi olduğu için asus'u kötülemedim veya çöp demedim.

Msı fan boyuyum de hocam direkt . Bağnaz bir bakış açısı .
wallahi asus ile davalık olup 6 ay hakkımı aradıktan sonra kazandıgım ve sonrasında msı anakart alıp birdaha hiçbir sıkıntı yaşamadıgım için anakartta msı.

Arkadaş 2 tane anakart sundu bize ve bende kendi tercihimi belirttim. İki anakartın da önde olduğu noktalar var. Bu kesinlikle alınmaz bu çok kötü diye bir ibare de kullanmadım hocam. İkisini karşılaştırmak evet saçma ama arkadaşa destek amaçlı fikir belirtiyoruz ben de tercihimin msi olduğunu belirttim. Tercihim msi olduğu için asus'u kötülemedim veya çöp demedim.
Seni yanlış mesaja etiketlemişim .

wallahi asus ile davalık olup 6 ay hakkımı aradıktan sonra kazandıgım ve sonrasında msı anakart alıp birdaha hiçbir sıkıntı yaşamadıgım için anakartta msı.
Sizinkisi ağzınız sütten yanmış yoğurdu üfleyerek misaliymiş .

Vallahi çok kararsız kaldım, carbon da birçok özellik var, rog da da birçok güzel özellik var. Carbon kullanacağım sanırım 2k fazladan vermeye gerek var mı bilemedim.

İkisi de aynı fiyat olsa hangi anakartı tercih edersiniz?
Anakart konusunda elinde MSI varken macera aramaya gerek yok.
Ayrıca ikisi de fazlaca işini görecek, hatta normal şartlarda bu paraların verilmemesi bile gereken kartlar.
Ha çok iyi fırsat vardır ya da çok iyi paralar kazanıp fantezi peşindesindir o zaman ayrı, fakat ben olsam MSI anakart tercih ederim.

evet biraz öyle oldu tecrübe ettigim için o yüzden msı anakartı varsa degiştirmeye gerek yok zaten piyasanın en iyisi elinde arkadaşın macera aramaya gerek yok..

Vallahi çok kararsız kaldım, carbon da birçok özellik var, rog da da birçok güzel özellik var. Carbon kullanacağım sanırım 2k fazladan vermeye gerek var mı bilemedim.
Sana lazım olan hangi özellikler varsa tarafsız olarak bu iki karttan istediğin kartı al geç .

evet biraz öyle oldu tecrübe ettigim için o yüzden msı anakartı varsa degiştirmeye gerek yok zaten piyasanın en iyisi elinde arkadaşın macera aramaya gerek yok..
Intel Pga478 lga 775 lga1150 sonrasında am5 lga1718 4 Asus anakart kullandım 14 senede mavi ekran bile yemedim . Sizinkisi baya şansızlık olmuş .

Son düzenleme:
Msi da kalırım sanırım. Psu olarak asus alsam mı bilemedim, rog strix 1000w 80+ gold 7.000₺ ye şirketten alabiliyorum yeni lansman ürünü, iyi xe toplama gibi oldu pc :) kasa soğutma corsair, anakart msi, psu rog

Geri