Brysf
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,181
şeyi cidden anlamıyorum yüksek seviye bir oyuncu olsa bile kaç kişi anakartın ses veya lan kartını iyi kötü diye farkediyor çok kronik bişey yoksa hepsi aynı nerdeyse o yüzden sırf buna bakılmaz anakarttaki en önemli şey vrm yapısı pcb kalitesi ve vrm soğutmaları ve b850 tomahawk bu konuda çok iyi soğutma blokları aşırı büyük aynı zaman pcb kalitesi de diğer anakartlara göre çok iyiEvet, yanlış mı anlaşılmış? sorun olan intelin interneti ve ALC 4080'i idi, hepside ROG kartlarında var, düşünsenize sıfır kart alıyorum bu saçma sorunları yaşıyorum. Onun dışında sizde görebilirsiniz kısa bir süre önce x670e tomahawk 11k idi sonra 12k sonra şu anki hala olan 15.500 oldu. 11k ya alsan bir de madem interneti bu kadar düşünüyorsun ki bizim ülkede 1000mb internet paketi satın alan fazla yokken alanda o değeri alamıyorken 10g 20g miş bu kadar önemliyse ve harici şeyler genellikle sadece o konuya odaklandığı için daha iyi olduğu için bir ayrıcadan pcie slotuna takılan internet kartı takabilirsin? tabii şimdi doğru konuşmak lazım güzel model belirleyip fiyatına göre konuşmak lazım ama 4-5k farka da bence en kötüsünden 20G neyse alabilirsin aynı şey ses için de geçerli. İnterneti geçtim ama ses üzerine meslek yapmış insanların harici ekipman ve kartlar kullandığı konusunda hemfikirizdir herhalde? tabii yine fiyatı düşünmek lazım ama madem bu kadar gündelik hayatta kendi dediğin gibi ALC 800'den 1200 küsüre veya 4080 küsüre veya Realtek ve Intel arasındaki farkı hissetmeyeceğiniz sürücüyü niye bu kadar umursuyorsunuz? Aynı şekilde internet içinde geçerli, bu arada carbon ve asus rog x870e-e kartta da en 5G var, bu kabaca 5000mbps değil mi? şimdi kötüleye kötüleye konuşmak istemiyorum da bizim ülkede bu var mıcidden soruyorum ben bilmiyorum, varsa cidden alınıyor mu bu değer? Varsa seçin beğenin alın;
10Gbe network cards; https://www.amazon.com.tr/s?k=10gbe...70&tag=trtxtgostdde-21&ref=pd_sl_7h0o3ieb3q_b
lane veya pcie gen farkı yüzünden ssd de farkını hissetmeyenler ve hissetmeyeceğini söylenler bunlar arasındaki ses veya net farkı "günlük" kullanımda hissedeceğini söylerse, ağır .... severim.