zozmn gerek yok hocam anakartınız en üst modellerden zaten ekran kartını niye tuf aldınız o fiyata vanguard vardıİade edemem artık hocam da satıp alabilirim ancak onu da zor yani çünkü ben pahalıya almıştım
zozmn gerek yok hocam anakartınız en üst modellerden zaten ekran kartını niye tuf aldınız o fiyata vanguard vardıİade edemem artık hocam da satıp alabilirim ancak onu da zor yani çünkü ben pahalıya almıştım
Ben rtx 5080 i ilk çıktığında aldığım için onu tercih ettim hocam o zaman 68k ya en tepe model bu idi diğer rog strix veya vanguard gibi modeller çok daha pahalıydı hocamzozmn gerek yok hocam anakartınız en üst modellerden zaten ekran kartını niye tuf aldınız o fiyata vanguard vardı
güzel sistem hocam h.o ilk defa benden başka zalman psu kullanan biri hocam bir şey sorabilirmiyim 12 v yerinden kaç v çekiyor sisteminizBen rtx 5080 i ilk çıktığında aldığım için onu tercih ettim hocam o zaman 68k ya en tepe model bu idi diğer rog strix veya vanguard gibi modeller çok daha pahalıydı hocam
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim, inanın hiç bilmiyorum çünkü bilgisayar başında hiç vakit geçiremiyorum geçirmeye imkanım olmuyorgüzel sistem hocam h.o ilk defa benden başka zalman psu kullanan biri hocam bir şey sorabilirmiyim 12 v yerinden kaç v çekiyor sisteminiz
mantıklı 4 tane ssd veya farklı bir şeyde takmıyoruzŞu saçma ust duzey anakartlari kim aliyo ya Hadi intel olsa guc beslesin diye Am5 te Oyun oynayacak adamin B850 nin ustunde kart almamasi lazim
Hayır.Asus rog X870E-E den geçmeye değer mi ki
Neden dikkatli olun dediniz?Bende var aynı anakarttan, ekran kartını söküp takarken dikkatli olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır.
Ekran kartını çiziyor Q release sistemi.Neden dikkatli olun dediniz?
varsa bütçen al gitsin yakışırAldım hocam maalesef uzun süredir kullanıyorum ama hero da Ayrı bir güzel ya en tepe model
Bütçe var ama hocam, bunu da pahalıya aldım şuan ki anakartımı satsam zarar, en iyisi bundan devamvarsa bütçen al gitsin yakışır![]()
ikinci el ürün satarken ya zarar görmeden üründen çıkarsınız ya da az zararla diğer türlüsü çok zor oluyorBütçe var ama hocam, bunu da pahalıya aldım şuan ki anakartımı satsam zarar, en iyisi bundan devam
Hocam az zarara razıyım da bazen ciddi zarar ediyorum o da koyuyorikinci el ürün satarken ya zarar görmeden üründen çıkarsınız ya da az zararla diğer türlüsü çok zor oluyor