🔥İndirim MPG X870E EDGE TI WIFI 15.711 TL

iyi fiyat b850 edge tiyi 11.5 almıştım bende vatandan bide shot out olayına bakın kapsıyorsa ordanda geri ödeme olabilir

Ne gerek var böyle anakartlara? para tuzağından başka bir şey değil. Intel tarafında olsa anlarım PL açınca CPU dan tam verim almak için 200W üstü tüketimler olabiliyor ama AMD tarafında 65-105W en babası oyun için 120W ki %80-90 ı 65W TDP haliyle bu kadar çılgın vrm soğutucuları, üst seviye faz yapıları falan tamamen son kullanıcı söğüşleme üzerine.

5-6 bine aldığınız giriş seviyesi bir anakart ile 50 bine aldığınız anakart arasında CPU performansı olarak %1 bile fark yok.
faz sayısı felan anladım ama sıradan bir oyuncu için gerçekten fazla iş yapan insanlar için portların fazla olması m2 girişlerin gen 5 olması önemli

Buna vereceğin parayı yatırım aracına yatır AM6 anakart çıkar çıkmaz al. 8 10 Yıl kullanmak istemekle 15 bin TL anakart bütcesi biraz tezat. Bunu alan kullanıcıların %90ı tam kullanamayacak zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: GLHF
örnek ben wifi,bluetoth birçok şey gereksiz buluyorum süs boyama her adam wifi kullanmıyor örnek düz dağa kaliteli model yapın yok ile ekleyip 5k fazla saplıcaklar.
150-300tl taş gibi bluetot lar alır takarım zaten istesem :D ben şuan aldığım anakarta verdiğim paraya acıyorum.
sanki i9 takıcaz amd anakart çektiği watt belli :D
sendeki kartta çok ucuz değilll xdd

Ne gerek var böyle anakartlara? para tuzağından başka bir şey değil. Intel tarafında olsa anlarım PL açınca CPU dan tam verim almak için 200W üstü tüketimler olabiliyor ama AMD tarafında 65-105W en babası oyun için 120W ki %80-90 ı 65W TDP haliyle bu kadar çılgın vrm soğutucuları, üst seviye faz yapıları falan tamamen son kullanıcı söğüşleme üzerine.

5-6 bine aldığınız giriş seviyesi bir anakart ile 50 bine aldığınız anakart arasında CPU performansı olarak %1 bile fark yok.
9800x3d, 5070ti lı sisteme nasıl bir anakart öneririsiniz hocam? Video editörüyüm ve oyunlarla takılıyorum. Msi b850 gaming plus wifi overkill mi oluyor o zaman dediğiniz şekilde. Sizin öneriniz var mı

9800x3d, 5070ti lı sisteme nasıl bir anakart öneririsiniz hocam? Video editörüyüm ve oyunlarla takılıyorum. Msi b850 gaming plus wifi overkill mi oluyor o zaman dediğiniz şekilde. Sizin öneriniz var mı
x870e chipsetlerin en belirgin özellikleri pcie 5.0 gpu, daha stabil overclock daha fazla usb port m2ssd girişi bios flash gibi küçük özellikler var. genel olarak daha future proof. Alacağın anakart'ta wifi kronik sıkıntısı var bilgin olsun. Aradaki 6k farka değer mi hayır. Ama dediğim gibi estetiğe önem veriyorum o yüzden bir de almışkan en iyisini aldım

Önceki mesajlarda TUF B650-E paylaşılmıştır AM5 platformunu komple kapatabilecek bir anakart. Acilse 7900 şuan ki fiyatı bile çok iyi yada takip edersen cuma günleri biraz daha düşebiliyor.

Şahsen giriş seviyesi B850 alacağıma Extreme B650 alırım.

3 taksitli aldım bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haahahahaha sat bana kaça bırakıyon xd
gel cidiysen satam :D :D dolandırıcı dolandırcana temiz kişiden al asdasd temiz dolandırıl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,862
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri