berkeerzan
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
iyi fiyat b850 edge tiyi 11.5 almıştım bende vatandan bide shot out olayına bakın kapsıyorsa ordanda geri ödeme olabilir
faz sayısı felan anladım ama sıradan bir oyuncu için gerçekten fazla iş yapan insanlar için portların fazla olması m2 girişlerin gen 5 olması önemliNe gerek var böyle anakartlara? para tuzağından başka bir şey değil. Intel tarafında olsa anlarım PL açınca CPU dan tam verim almak için 200W üstü tüketimler olabiliyor ama AMD tarafında 65-105W en babası oyun için 120W ki %80-90 ı 65W TDP haliyle bu kadar çılgın vrm soğutucuları, üst seviye faz yapıları falan tamamen son kullanıcı söğüşleme üzerine.
5-6 bine aldığınız giriş seviyesi bir anakart ile 50 bine aldığınız anakart arasında CPU performansı olarak %1 bile fark yok.
Ben bunu gördüm ama almadım çünkü yazım yanlışı vardı yanlış ürün gelir uğraşmıyim diye almadımhttps://www.hepsiburada.com/msi-mag-x870e-edge-400mhz-oc8-ddr5-am5-atx-anakart-p-HBCV00007S9M8S 1k daha pahalı ama 6 ve 9 taksit var.
sendeki kartta çok ucuz değilll xddörnek ben wifi,bluetoth birçok şey gereksiz buluyorum süs boyama her adam wifi kullanmıyor örnek düz dağa kaliteli model yapın yok ile ekleyip 5k fazla saplıcaklar.
150-300tl taş gibi bluetot lar alır takarım zaten istesemben şuan aldığım anakarta verdiğim paraya acıyorum.
sanki i9 takıcaz amd anakart çektiği watt belli![]()
Komple satmaya attim PC satarsam ucuz olucaksendeki kartta çok ucuz değilll xdd
3 taksitli aldım bende.Ben bunu gördüm ama almadım çünkü yazım yanlışı vardı yanlış ürün gelir uğraşmıyim diye almadım
haahahahaha sat bana kaça bırakıyon xdKomple satmaya attim PC satarsam ucuz olucak![]()
9800x3d, 5070ti lı sisteme nasıl bir anakart öneririsiniz hocam? Video editörüyüm ve oyunlarla takılıyorum. Msi b850 gaming plus wifi overkill mi oluyor o zaman dediğiniz şekilde. Sizin öneriniz var mıNe gerek var böyle anakartlara? para tuzağından başka bir şey değil. Intel tarafında olsa anlarım PL açınca CPU dan tam verim almak için 200W üstü tüketimler olabiliyor ama AMD tarafında 65-105W en babası oyun için 120W ki %80-90 ı 65W TDP haliyle bu kadar çılgın vrm soğutucuları, üst seviye faz yapıları falan tamamen son kullanıcı söğüşleme üzerine.
5-6 bine aldığınız giriş seviyesi bir anakart ile 50 bine aldığınız anakart arasında CPU performansı olarak %1 bile fark yok.
tam ayarında alabilirsiniz9800x3d, 5070ti lı sisteme nasıl bir anakart öneririsiniz hocam? Video editörüyüm ve oyunlarla takılıyorum. Msi b850 gaming plus wifi overkill mi oluyor o zaman dediğiniz şekilde. Sizin öneriniz var mı
x870e chipsetlerin en belirgin özellikleri pcie 5.0 gpu, daha stabil overclock daha fazla usb port m2ssd girişi bios flash gibi küçük özellikler var. genel olarak daha future proof. Alacağın anakart'ta wifi kronik sıkıntısı var bilgin olsun. Aradaki 6k farka değer mi hayır. Ama dediğim gibi estetiğe önem veriyorum o yüzden bir de almışkan en iyisini aldım9800x3d, 5070ti lı sisteme nasıl bir anakart öneririsiniz hocam? Video editörüyüm ve oyunlarla takılıyorum. Msi b850 gaming plus wifi overkill mi oluyor o zaman dediğiniz şekilde. Sizin öneriniz var mı
Önceki mesajlarda TUF B650-E paylaşılmıştır AM5 platformunu komple kapatabilecek bir anakart. Acilse 7900 şuan ki fiyatı bile çok iyi yada takip edersen cuma günleri biraz daha düşebiliyor.9800x3d, 5070ti lı sisteme nasıl bir anakart öneririsiniz hocam? Video editörüyüm ve oyunlarla takılıyorum. Msi b850 gaming plus wifi overkill mi oluyor o zaman dediğiniz şekilde. Sizin öneriniz var mı
gel cidiysen satam3 taksitli aldım bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haahahahaha sat bana kaça bırakıyon xd