🔥İndirim ASUS ROG CROSSHAIR X870E HERO 25.789 TL

Vatan’dan ürün alırken çok dikkatli olun özellikle anakart alırken. Bana pini yamuk kullanılmış X870E Carbon yollamışlardı, iade için gönderdim servide vermişler ürünü. Hala iademi bekliyorum. Kutuyu açarken videoya çekin ki sonradan kusur çıkarsa doğal olarak iade etmek istediğinizde çirkefleşmesinler. İnternetten aldığım ürünü mağazadan iade etmek istediğimde çalışanlarının bu durum karşısında tepkileri videoya çekmelikti tam.

Anakartlardaki a b x falan ve yanlarındaki sayılar neleri değiştiriyor?
Mesela B serisi bir AM5 anakart ile X serisi bir AM5 arasında ne fark oluyor hocam
Sondaki harf daha da manidar olabiliyor. Örneğin sonunda e olan b650 giriş bir x870'e göre daha iyi olabilir.

Hocam az zarara razıyım da bazen ciddi zarar ediyorum o da koyuyor
knk takma bu kadar mükkemmel olmasına gerek yok altı üstü anakart bilsem paylaşmazdım moralini bozma satmana gerek yok bence :D
3 tane dişim ağrıyor acı çekiyorum şuan sana yazarken :D acı yok rockk acııı yokk

knk takma bu kadar mükkemmel olmasına gerek yok altı üstü anakart bilsem paylaşmazdım moralini bozma satmana gerek yok bence :D
3 tane dişim ağrıyor acı çekiyorum şuan sana yazarken :D acı yok rockk acııı yokk
Kafama gerçekten farkında olmadan çok takıyorum hocam. Ama sakin sakinim evet takmayacağım.
Bişey yok bişey yok bişey

Kafama gerçekten farkında olmadan çok takıyorum hocam. Ama sakin sakinim evet takmayacağım.
Bişey yok bişey yok bişey
E-E de kullandım güzel model, Heroya geçtiğimde bir fark hissetmedim doğal olarak. Kule tipi soğutucuyla kullanıyorum bir anlamı yok benim için gerçi 😂

Ekler

• 78689CD8-8E32-4E2C-A013-2DF146032745.webp
    78689CD8-8E32-4E2C-A013-2DF146032745.webp
    547.2 KB · Hit: 42
  • 3BEDBC81-7C65-48C5-B006-9837CCEFEFD4.webp
    3BEDBC81-7C65-48C5-B006-9837CCEFEFD4.webp
    583.8 KB · Hit: 41
E-E de kullandım güzel model, Heroya geçtiğimde bir fark hissetmedim doğal olarak. Kule tipi soğutucuyla kullanıyorum bir anlamı yok benim için gerçi 😂
Kusura bakmayın geç dönüş yapıyorum hocam

Aslında bir anakarta bu kadar para vermek tabi tercih meselesi ama ceren çok az bende bu zamana kadar hep amd kullandım ve B serisi anakartın üzerinde hiç kullanmadım bu sefer en üst düzey kullanacağım dedim ama aklımda hep hero vardı o da nasip olmadı nasip X870e-e varmış olsun bu da iyidir hiç olmazsa X870-F den iyidir çünkü arada çok fark var X870-A ile de öyle fark çok

Kusura bakmayın geç dönüş yapıyorum hocam

Aslında bir anakarta bu kadar para vermek tabi tercih meselesi ama ceren çok az bende bu zamana kadar hep amd kullandım ve B serisi anakartın üzerinde hiç kullanmadım bu sefer en üst düzey kullanacağım dedim ama aklımda hep hero vardı o da nasip olmadı nasip X870e-e varmış olsun bu da iyidir hiç olmazsa X870-F den iyidir çünkü arada çok fark var X870-A ile de öyle fark çok
çok iyi anlıyorum seni eksalans :) benimde alamadım ürünlerde aklım kaldı ama bütçe yetmedimi olmayınca olmuyor artık kafama takmıyorum uykularım kaçıp borç batağından çıkıyorum en son cam mouse pad yaptım :D
gittim resim buldum birleştirdim tuş takımı ile aynı mouse padı bastırdım temperli cam mouse pad.
alimiyum soğutma köpük felan yaptım ardiniuo trafo led alimiyum döşedim
5 k yakın masraf gitti tek pişmanlığım neon led almamak oldu ama böyle dağa ömürlük alimyum soğutma ile uzun ömürlü oldu.
en iyi trafoyu aldım :D 100 lerce argb seçeneği var wifi bluetoth.
manyak fark etti oyunlarda tek sorun çok sıcak bölgedeyim elim terledimi kayma problemi yaşıyorum siliyorum mouse pad arada.
direk masa boyu yapıcaktım aşırı pahalıya denk geliyor :D
1748851022367.webp

1748851051072.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,682
Üyeler
184,667
Son üye
Ardacanu