Valla hocam istediğiniz yeri yırtın x870e > 870e >> b850. Parası olan keyfe de alır oyuna da alır görünüşe de alır işe de alır. İşe alan insanlar a620 b840 ile iş istasyonu kurduğunu da biliyoruz

Tek haklı olduğun konu Aorus x870e fiyatı 15-18k iken niye 22k ya Carbob alayımdı ama 18k ya aorus alırsam 19k ya(o da şimdi bu fiyata indiği için diyorum) çıkıp da carbon alırım, bu herkesin önerdiği adam neydi 20k mı 40k abonelik youtuber nemi miydi necmi miydi, msi sponsorlu olan onun bir 40 dakikalık videosunu izleyin o size anlatır niye MSI. Açıkçası genellikle Aorus VRMlerinde double fln olduğu için ön yargım var. Aorus Elite veya Master da yoktur herhalde ama yine de MSI anakart daha iyidir. Bios olarak, servis olarak ve üstüne 7-8 yıllık kullanım tecrübesi olarak MSI tercih ederim.
Bir de bu youtuber de diyordu msi chipsetten gelen laneleri ya hızlı usb ye ya da normal şekilde kullanmak için açıp/kapama tuşu yapmış fln diye. Tam detayı hatırlayamadım şimdi ama anlaşılan diğer üreticiler böyle bir şey yapmamış. Sadece bir Asus ve ASRock kafamı karıştırabilir, Rog Strix de 23k fln dı. ASRock da 800 serisi kartları sanırım bizim piyasada yok / ya da çok yok. Ben görmedim açıkçası. Tek anlamadığım 4 stick rami nasıl aynı şekilde +6k hızda çalıştıramayacağını düşünmeniz, bunu bir kaynaktan öğrendiniz ise bilmek isterim, şöyle yalandan birkaç kez eng ve Türkçe olarak da nette aradım bulamadım redditte fln.