Neler Yeni

Öneri ROMlu Note 10 Pro vs Note 12 5G vs ROMlu S10e

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Bütçe
6000
Kainat eskisi İphone 7'den kurtulmak için telefon araştırmasına girdim ve bu iki telefonu gördüm Note 10 Pro alsam LineageOS kurup mutlu mesut yaşayabilirim ama arkadaşa sorduğumda fiyatları (2. el) aynıysa Note 12 Pro'ya bak dedi ve bu telefonda mantıklı geldi çünkü özellik farkı da var (OIS,67W hızlı şarj,daha iyi işlemci vs.) o yüzden kafam karıştı Xiaomi'nin yazılımı berbat diyorlar ve Google hizmetlerini hiç kullanmayacağım için LineageOS çok faydalı olur diye düşünüyorum ama yıllar sonra LineageOS 12 Pro'yu da destekleyebilir sizce hangisini almalıyım? İyi forumlar. Edit: karşılaştırmaya s10e yi de ekledim küçük olması hoşuma gitti üstelik ROM da atılabiliyor s20fe de güzel ama annemde olduğu için farklı bir model olsa güzel olur (telefon kötü olduğundan değil sadece neden aynı telefonu aldın lafı yememek için)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
İlla o 2 telefondan birinimi istiyorsun kral yoksa her türlü androide açıksan bütçe belirtsen daha iyi olur gibi

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla o 2 telefondan birinimi istiyorsun kral yoksa her türlü androide açıksan bütçe belirtsen daha iyi olur gibi
her türlü açığım 2. el vs fark etmez bütçe 6000 civarında zaten biraz daha araştırdığımda s10e gibi telefonlarla karşılaştım o yüzden başlığı değiştiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,799
Üyeler
160,302
Son üye
berkeemer03
Top Bottom