- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,258
Arkadaşlar almak için kalem bakıyorumda, Rotring Tikky ve yanında rotring 500 almayı düşünüyorum. Rotring 500 alınır mı? Veya aynı fiyat bandında başka öneriniz varmı?
Evde not almak için birde okulda kullanmak içinne için kullandığına bağlı
aynı fiyat bandına değil fakat neredeyse aynı kalitede ve tasarımda scrikss graph-x kullanıyorum ben memnunum yazı yazmada baya başarılıArkadaşlar almak için kalem bakıyorumda, Rotring Tikky ve yanında rotring 500 almayı düşünüyorum. Rotring 500 alınır mı? Veya aynı fiyat bandında başka öneriniz varmı?
rotringin aynısı yapmış adamlaraynı fiyat bandına değil fakat neredeyse aynı kalitede ve tasarımda scrikss graph-x kullanıyorum ben memnunum yazı yazmada baya başarılı
yazı yazmak için kullanmanı tafvsiye etmem kalemi tutaarken oraadaki küçük noktalar ellerini acıtır ama estetik olarak çok güzel kalem ben de kullanmıştımEvde not almak için birde okulda kullanmak için
Hocam yuvarlak olmadığı için daha kolay tutarım diye düşünüyorum ben, standart kalemlerde uzun süre yazı yazınca parmaklarım ağrıyoryazı yazmak için kullanmanı tafvsiye etmem kalemi tutaarken oraadaki küçük noktalar ellerini acıtır ama estetik olarak çok güzel kalem ben de kullanmıştım
tutuş şeklinede bağlı hocam ben solağım ve çok bastırarak tutuyorum beniz rahatsız etmiyoryazı yazmak için kullanmanı tafvsiye etmem kalemi tutaarken oraadaki küçük noktalar ellerini acıtır ama estetik olarak çok güzel kalem ben de kullanmıştım
hocam yazı için bigpoint rapid'i bir denemenizi tavsiye ederim zaten pahalı bir kalem değil benim babam teknik ressam o kullanıyordu bu ne dedim elime aldım bir kaç cümle yazdım 3 yıldır vaz geçemiyorum 50tl gibi bir fiyatı olması lazım yazı için baya başarılı bir model odaHocam yuvarlak olmadığı için daha kolay tutarım diye düşünüyorum ben, standart kalemlerde uzun süre yazı yazınca parmaklarım ağrıyor
bende gri renk var@M-Q^GÖKTÜRK hocam hangi renk var sizde
graph-x çok ağır rotring 500 ile arada çok fark varrotringin aynısı yapmış adamlar
listeye ekledim bakacağım
rotring dahamı hafif hocamgraph-x çok ağır rotring 500 ile arada çok fark var
rapid amazonda 660tlhocam yazı için bigpoint rapid'i bir denemenizi tavsiye ederim zaten pahalı bir kalem değil benim babam teknik ressam o kullanıyordu bu ne dedim elime aldım bir kaç cümle yazdım 3 yıldır vaz geçemiyorum 50tl gibi bir fiyatı olması lazım yazı için baya başarılı bir model oda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende gri renk var