"Prime Netcore Forum – Hosting, domain, siber güvenlik ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapabileceğiniz topluluk. Sorularınızı sorun, deneyimlerinizi paylaşın!"
tam 365 gün oldu herşeyi kaybettim akrabalar, arkadaşlar ,şehrim, anılarım, sevdiğim, zevk aldığım herşeyi, 365gün dile kolay 1 hafta ayrı kalamadığım arkadaşlarımı verdim toprağa gerçektende elindekilerin kıymeti gidince anlaşılıyormuş ne yazık bir daha yapamayacağımız zevklerle dolu bir galeri galeri kaldı başka hiçbirşey şu hayatta gerçekten stres attığım sevdiğim emek veridiğim odam vardı yemeğimden arttırdığım parayla aldığı bilgisayarım, yıllarca uğraşarak topladığım ses sistemim şuan artık hiçbiri yok önemli olan onlar değilde insanın en yakınlarının enkazının başına gidip ses alamaması gerçekten çok üzüyor deprem akşamı çevrede bulduğumuz birkaç kişi ile yaptığımız brandadan çadırda 2 gece kalmanın zorluğu... ben orda yatarken akrabalarım,arkadaşlarım toprağın altında yatıyordu. bazılarının cesetleri bulunamadı hiçbirinin mezarının yeri bile belli değil bir gül bırakmaya gidemiyorum mezarlarına işte o çok koyuyor.....
Pci E 8 Pin 6+2 2 X Pci-E Ekran Karti Power 4302A Çoklayici Ka Fiyatları ve Özellikleri