Neler Yeni

Rotring 500 mekanizması bozuldu

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Rotring 500 kalemimin mekanizması bozuldu. Eskiden kalemi dik tutarken basınca küçük küçük basıyordu şimdi bastığım zaman uç direk düşüyor sebebi nedir nasıl tamir edebilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,679
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Küçücük bir parçadan bile koskoca kalem pert olabiliyor. Şimdi o kalemi alsam, eline Rotring 800 olarak sana geri verirdim ama buradan bu kadar oluyor. Rotring tamirciliğine yıllarımı vermiş biri olarak söyleyebilirim ki kalemi aç, ucu tutmayan yer neresi bir bak. Ondan sonra da varsa eğer başka kalemden oraya parça uydurmaya çalış.

Son düzenleme:

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Küçücük bir parçadan bile koskoca kalem pert olabiliyor. Şimdi o kalemi alsam eline Rotring 800 olarak sana geri verirdim ama buradan bu kadar oluyor. Rotring tamirciliğine yıllarımı vermiş biri olarak söyleyebilirim ki kalemi aç, ucu tutmayan yer neresi bir bak. Ondan sonra da varsa eğer başka kalemden oraya parça uydurmaya çalış.
Hocam o içerideki altın sarısı yer ilemi sıkıntısı var yoksa ana metal parçadamı onu anlamadım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,679
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Hocam o içerideki altın sarısı yer ilemi sıkıntısı var yoksa ana metal parçadamı onu anlamadım.
Dostum bende de aynı kalem var. Eğer fotoğraflı şekilde atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Karşılaştırma yaparız.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Rotring 500 kalemimin mekanizması bozuldu. Eskiden kalemi dik tutarken basınca küçük küçük basıyordu şimdi bastığım zaman uç direk düşüyor sebebi nedir nasıl tamir edebilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kalemi aç. En alt kısım da uç tutma yeri var oraya uç sıkışmış olabilir.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Küçücük bir parçadan bile koskoca kalem pert olabiliyor. Şimdi o kalemi alsam, eline Rotring 800 olarak sana geri verirdim ama buradan bu kadar oluyor. Rotring tamirciliğine yıllarımı vermiş biri olarak söyleyebilirim ki kalemi aç, ucu tutmayan yer neresi bir bak. Ondan sonra da varsa eğer başka kalemden oraya parça uydurmaya çalış.
Tutmayan yeri buldum bu ucu tutması gereken yer büyük ihtimal uç sıkıştığı zaman çıkartıyordum orada düştü herhangi bir kalemin o plastik kısmını taksam otururmu sizce ?

DeH$et

80+ Silver
İçeride bı tıkanıklık vs. var mi? Okulda arkadaşların bozuk rotringlerini yapıp az kullanmadım :kekw:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,679
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Hemen fotoğraf atmaya çalışacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığın videoda sadece anlattığın kısım var bişey yok ki. Zaten demiştin bunu. İçini falan açıp parçaları çek demiştim.

Rulep

80+ Gold
ufak bir parça var onu tutan ama onu nasıl kaybettin aynı kalem bendede var o parça çıkmıyor normalde başka kalemden bulup uyduracan ama normalde çıkmayan bir şeyi geri takmak nasıl olur bilemedim

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Çok ufak uç kısmında bı parça var ora düşmüştür bende de 4-5 gün önce aynı yer düştü uğraştım baya ama çözdüm sorunu neyseki parça masanın üstündeydi
Benim parça dershanede düştü büyük ihtimal .

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Evet kalemin parçasını bulamayınca rotring türkiyeye e-posta attım ve yardım istedim kalemi gönderdim hasarlı olduğu için yenisini gönderdiler sorunum çözüldü. Burda yardım edenlerede yine çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,566
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom