Neler Yeni

Router İşe Yramıyor

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Tp Link TL-WN823N wifi adaptörü kullanıyorum laptobumda. Almadan önce forumda konu açmıştım. Ben bu adaptörü laptobuma takıp arka odada sinyal arttırmak istiyordum. Forumda evet kullanabilirsiniz dediler. Ama şu an işe yaramıyor driverı kurulu olmasına rağmen. sebebi nedir?

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Tp Link TL-WN823N Sinyal arttırmak derken çekim gücünü mü bahsediyorsunuz.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Eğer Modem ile alıcı arasına Ayna, Duvar vb. girdiğinde sinyal seviyesi düşecektir.

Şunu deneyebilirsiniz. Evde Wİ-Fİ kullanan cihazlar vardır mutlaka. Kullanmış olduğunuz TP-Link in kanalını değiştirebilirsiniz.
Yazılım üzerinden var ise.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer Modem ile alıcı arasına Ayna, Duvar vb. girdiğinde sinyal seviyesi düşecektir.

Şunu deneyebilirsiniz. Evde Wİ-Fİ kullanan cihazlar vardır mutlaka. Kullanmış olduğunuz TP-Link in kanalını değiştirebilirsiniz.
Yazılım üzerinden var ise.
tüm internet kullanan cihazları kapattım yine takılı olmasıyla olmaması aynı. kanalını değişirmek ne demek omu anlamadım

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
tüm internet kullanan cihazları kapattım yine takılı olmasıyla olmaması aynı. kanalını değişirmek ne demek omu anlamadım

Modem arayüzünden Wirelles ayarlarına girdiğinizde. Orada bir Channel yazar. Genel olarak 11'inci kanal kullanılır. Onu otomatik veya farklı bir Channel'a çevirebilirsiniz. Performans farkedebilir.

Top Bottom