A afbafb 80+ Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ali Furkan Bektaşoğlu 2 Eylül 2024 #1 İyi günler, prize takılan routerlardan alıp oradan kablo çekersem bilgisayarıma internet stabil olur mu? Herhangi bir kayıp yaşar mıyım ping vs için.
İyi günler, prize takılan routerlardan alıp oradan kablo çekersem bilgisayarıma internet stabil olur mu? Herhangi bir kayıp yaşar mıyım ping vs için.
Emre237 80+ Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 7 Konum Bulgaristan İsim Emre 2 Eylül 2024 #2 Wi-Fi'a kıyasla daha stabil olur
yenigeldim 80+ Silver Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 2,250 2 Eylül 2024 #3 Kabloyu duvardan geçirebiliyorsan duvardan geçir. Bir de farklı faz üzerinden internet geçmeyebilir haberin olsun
Kabloyu duvardan geçirebiliyorsan duvardan geçir. Bir de farklı faz üzerinden internet geçmeyebilir haberin olsun
A afbafb 80+ Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ali Furkan Bektaşoğlu 2 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Kabloyu duvardan geçiremiyorum kiracıyım evde kapının altından da geçmiyor sığmıyor yani en son çarem yine kablolu tabi ama eğer olursa prize takılan router + ethernet kablosu yapmayı düşünüyordum saçma mı
Kabloyu duvardan geçiremiyorum kiracıyım evde kapının altından da geçmiyor sığmıyor yani en son çarem yine kablolu tabi ama eğer olursa prize takılan router + ethernet kablosu yapmayı düşünüyordum saçma mı