Rtx 2060 8k ekran karti islemci r5 2700x, 1080p de darbogaz yaparmi?

144 fpf alincak oyun var alinmicak oyun var fps oyunlarda ayarlari kisar 144hz oynarim dier oyunlarda grafikleri fullerim
Benim bahsettiğim o değil ama neyse. Sen kendin görürsün zaten bahsettiğim şeyi alınca.

Öyle bir yazmışsınki 8K Çözünürlük diye anladım.

Harika bir Türkçen var kankito ilk olarak onu belirtmek istedim bi de R5 2700X değil R7 2700X den bahsediyoruz değil mi? Eğer amacın 1080p 144 FPS(HZ) oynamak ise darboğaz yapar. Ben RTX 2060 ile işlemciden dolayı oynayamıyorum 144FPS R5 2600X ile. Zaten 2700X ile 2600X arasında oyun için pek bi fark yok hatta hiç yok.
vallahi bf5 de işlemci darboğaz yapıyor bendede 2060 la 3600 bide :)

Benim bahsettiğim o değil ama neyse. Sen kendin görürsün zaten bahsettiğim şeyi alınca.
Kardesim madem yardimci olmicaksin alinca gorursun diyosun neden yaziyosun ozaman ben yardim istiyorum aldiktan sonra gorsem ne olur gormesem ne olur

Kardesim madem yardimci olmicaksin alinca gorursun diyosun neden yaziyosun ozaman ben yardim istiyorum aldiktan sonra gorsem ne olur gormesem ne olur
Çünkü Türkçeyi bu kadar kötü yazmak için özel bi çaba gösteriyorsun bence. Ayrıca dediğim şey gayet açık olmasına rağmen anlamıyorsun, eğer zaten o dediğimi anlamayamıyorsan diğer dediklerimi de anlayamayacaksın, ben de anlatamamış. O yüzden öyle dedim.

Çünkü Türkçeyi bu kadar kötü yazmak için özel bi çaba gösteriyorsun bence. Ayrıca dediğim şey gayet açık olmasına rağmen anlamıyorsun, eğer zaten o dediğimi anlamayamıyorsan diğer dediklerimi de anlayamayacaksın, ben de anlatamamış. O yüzden öyle dedim.
Tabletin klavyesi boyle ben ne yapayim, turkceye cokmu onem veriyosun turkce yilsonu ortalaman kac ? Cevabini vermene gerek yok demek istedigimi anla yeter anlarsan oda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,779
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri