Neler Yeni

RTX 2060 ile Minecraft Performans Problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Faruk Uzun
Merhabalar ben rtx2060 r5 3600 bir sisteme sahibim ve ben minecraftı uzun yıllardır oynuyorum fakat bi süredir oynamıyodum oyuna tekrardan girdiğimde ise fpsim 80 100 arası ve ayarlarım neredeyse en düşükte ve optifine kullanıyorum shaderda ise zaten çok zorlamıyacak shaderlarda bile 30 fps üzerine çıkamıyorum sistemim biraz eskidiğinin farkındayım fakat minecrafta bu fpsleri görecek kadar eskidiğini düşünmüyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum iyi forumlar

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Arda Teksin
Merhabalar ben rtx2060 r5 3600 bir sisteme sahibim ve ben minecraftı uzun yıllardır oynuyorum fakat bi süredir oynamıyodum oyuna tekrardan girdiğimde ise fpsim 80 100 arası ve ayarlarım neredeyse en düşükte ve optifine kullanıyorum shaderda ise zaten çok zorlamıyacak shaderlarda bile 30 fps üzerine çıkamıyorum sistemim biraz eskidiğinin farkındayım fakat minecrafta bu fpsleri görecek kadar eskidiğini düşünmüyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum iyi forumlar
Oyun orjinalmi? fps kilidi açıkmı?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Arda Teksin

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Arda Teksin

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Arda Teksin
ekran kartimin driveri guncel arkadasimin ayarlari benim ayarlarimdan yuksek
mc java işlemci kullanan bir oyun diye hatırlıyorum ve son sürüm olduğundan bahsetmıssınız adamlar oyuna 1 mob eklese bile 10 fps fark ediyor javayı kapatmaları lazım bence yada yeni sürüm vermemeleri bedrock kat kat daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Faruk Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mc java işlemci kullanan bir oyun diye hatırlıyorum ve son sürüm olduğundan bahsetmıssınız adamlar oyuna 1 mob eklese bile 10 fps fark ediyor javayı kapatmaları lazım bence yada yeni sürüm vermemeleri bedrock kat kat daha iyi.
bedrock javaya gore eksik bir suru mekanik var ve hicbir zaman java kadar bilgisayar oyunu gibi hissettiremedi bana elbet iyi yonleri var ama her zaman java benim icin ayridir

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doruk çelik
Modlu mu oynuyorsunuz, ve ya çok plugini olan bir serverde?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Arda Teksin
bedrock javaya gore eksik bir suru mekanik var ve hicbir zaman java kadar bilgisayar oyunu gibi hissettiremedi bana elbet iyi yonleri var ama her zaman java benim icin ayridir
bu kişiden kişiye değişir biri c++ ile yapılmış biri java ile örneğin adal hocamın son attığı fnaf minecraft modundaki her şey bedrocka özel.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege
OptiFine kur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shader ekran kartına, oyun işlemciye yük bindirir.

Top Bottom