Neler Yeni

RTX 2060 oc denemelerim

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
voltajsız +115 core clock +750 verdebildiğim kart +5 voltaj ile +130 a +800 oldu ki daha üstünü henüz denemedim yağtığım msi kumbostor furmark ve msi 01 ve normal furmark testlerinde hiç bir hata almadım stress testleride dahil sıcaklıklarda 71 72

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kombustor ve Furmark ile stabilite ölçülmez. 3D Mark Time Spy çok daha iyi bu iş için.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kombustor ve Furmark ile stabilite ölçülmez. 3D Mark Time Spy çok daha iyi bu iş için.
tamam hocam onuda deneyim de kaç dk lazım stress testi için birde + kaça kadar voltaj güvenlidir ben +5 de bunları elde ettim ki sınırını bilmiyorum +5 ile daha ne kadar verebilirim deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde steam üzerinden yüklüyorum testi ama indir diyince indirmedi 3d mark uygulaması lazım dedi demosunu indiroyrum paralı diye sorun olur mu

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
tamam hocam onuda deneyim de kaç dk lazım stress testi için birde + kaça kadar voltaj güvenlidir ben +5 de bunları elde ettim ki sınırını bilmiyorum +5 ile daha ne kadar verebilirim deneyeceğim.

birde steam üzerinden yüklüyorum testi ama indir diyince indirmedi 3d mark uygulaması lazım dedi demosunu indiroyrum paralı diye sorun olur mu
Demosu işini görür

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Demosu işini görür
Test kac dakika şuan başlattım da.

Demosu işini görür
test bitti ekran görüntüsünü attım hocam burda neyin ne olduğunu hiç anlamadım siz yardımcı olursanız mükemmel olur oc ayarlarım ile baraber yaptım birde işlemci fazla ısındı normal çünkü stok soğutucu ve i5 11400 ısınıyor.

1630796685620.png

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Test kac dakika şuan başlattım da.

test bitti ekran görüntüsünü attım hocam burda neyin ne olduğunu hiç anlamadım siz yardımcı olursanız mükemmel olur oc ayarlarım ile baraber yaptım birde işlemci fazla ısındı normal çünkü stok soğutucu ve i5 11400 ısınıyor.

Alıntıyı görüntüle
i5 11400 ve rtx 2060 kullananlar arasında rekor kırmışsın ama bu ikiliyi kullanıp da time spy yapan çok fazla kişi yok zaten o yüzden çok şaşırmadım

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Yeniyim mi bunu
Sorun olmaz eğer sendede i5 11400 vs rtx 2060 varsa bana yetişmek için +130 core clock +800 memory clock vermen lazim

i5 11400 ve rtx 2060 kullananlar arasında rekor kırmışsın ama bu ikiliyi kullanıp da time spy yapan çok fazla kişi yok zaten o yüzden çok şaşırmadım
Timespy da hata vermediğine göre stabil mi hocam?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Evet

Her 2060’da +130 core ve +800 memory aynı şeyi ifade etmiyor. O kartın fabrikada ne kadar overclocklandığına göre değişiyor
Eğer aynı parcalari kullanıyorsan olur tabi benim kart fabrikadan çıkışlı oc saolun hocam ben biraz daha oc yapicam bugün.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Evet

Her 2060’da +130 core ve +800 memory aynı şeyi ifade etmiyor. O kartın fabrikada ne kadar overclocklandığına göre değişiyor
Hocam msi afterburner da kaça kadar voltaj sıkıntı çıkarmaz ben +130 core +800 memory clock için +5 voltaj vermiştim ya kaça kadar versem tehlikeli olmaz?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam msi afterburner da kaça kadar voltaj sıkıntı çıkarmaz ben +130 core +800 memory clock için +5 voltaj vermiştim ya kaça kadar versem tehlikeli olmaz?
Voltajı fulle direk zaten fulleyince oluşan voltaj zarar verecek bir voltaj olsa o kadar arttırmana izin vermezlerdi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Voltajı fulle direk zaten fulleyince oluşan voltaj zarar verecek bir voltaj olsa o kadar arttırmana izin vermezlerdi
Hocam foto attım +5 vermiştim ya core coltaja bunu fullemem mi lazım zarar vermez mi karta?
1630837835050.png

Top Bottom