evetArkadaşlar 3060 alana kadar 2060 beni her oyunda rahatça götürür mü bilgi verirmisiniz
Her halükarda götürür o konuda sıkıntınız olmasınArkadaşlar 3060 alana kadar 2060 beni her oyunda rahatça götürür mü bilgi verirmisiniz
Arkadaşlar 3060 alana kadar 2060 beni her oyunda rahatça götürür mü bilgi verirmisiniz
Kanka bende de rtx 2060. Var yeni aldım şuana kadar cıkmıs bütün oyunları oynatıyo ama yeni cıkan oyunlarda ki performansı cidden kötü bende korkmaya basladım yeni oyunları anca low medium ayarlarda 40 fps veriyo mesela örnek a plague take requiem yani baya sıkıntıl bi durum bilen var mı bu konuda görüşü olan var mı sıkıntı yaşarmayızArkadaşlar 3060 alana kadar 2060 beni her oyunda rahatça götürür mü bilgi verirmisiniz
plague requiem zaten optimizasyonu kötü bir oyun 2060 o kadarda kötü bir kart değil ama illaki upgrade etmek istiyorum dersen 3060 yerine 3060ti almayı düşün derim 3060 12gb kullanan biri olarak söylüyorum (3060'da kötü bir kart değil hatta çok iyi bir kart işin sadece oyun oynamak değil ise)Kanka bende de rtx 2060. Var yeni aldım şuana kadar cıkmıs bütün oyunları oynatıyo ama yeni cıkan oyunlarda ki performansı cidden kötü bende korkmaya basladım yeni oyunları anca low medium ayarlarda 40 fps veriyo mesela örnek a plague take requiem yani baya sıkıntıl bi durum bilen var mı bu konuda görüşü olan var mı sıkıntı yaşarmayız
O oyunun sorunu ben 6600 XT kullanıyorum o da zorlanıyor, çok yüksek seviye kartlarda bile performansı iyi değil. Oyunun optimizasyonundan dolayı.Kanka bende de rtx 2060. Var yeni aldım şuana kadar cıkmıs bütün oyunları oynatıyo ama yeni cıkan oyunlarda ki performansı cidden kötü bende korkmaya basladım yeni oyunları anca low medium ayarlarda 40 fps veriyo mesela örnek a plague take requiem yani baya sıkıntıl bi durum bilen var mı bu konuda görüşü olan var mı sıkıntı yaşarmayız