Yetecegini dusunuyorum ama 600w oneririm
Evet, ancak 550 Watt üstü olması daha iyi olur, ileri dönük olması açısından.
Bu kasayı alsam ısınma sorunu olurmu veya psu sorunu olurmuYeterli fakat 600 almanızı öneririm.
Isınma sorunu olacağını düşünmüyorum fakat psuda sorun olabilir.Bu kasayı alsam ısınma sorunu olurmu veya PSU sorunu olurmu
XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu kasayı alsam ısınma sorunu olurmu veya PSU sorunu olurmu
XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Önü mesh değilse alınmaz. PSU'su iyi ama.Bu kasayı alsam ısınma sorunu olurmu veya PSU sorunu olurmu
Da sistemde rtx2060 a 550w PSU vardi yanlış hatırlamıyorsam oradan hesap edebilirsinArkadaşlar rtx 2060 super ve ryzen5 3600 e 550w PSU yeterli olurmu (Bazı yerlerde yeter bazi yerlerde yetmez cevabını görüyorum)
Xigmatek PSU'da ne sorun olacak dostum? Gayet kaliteli ve iyi.Isınma sorunu olacağını düşünmüyorum fakat psuda sorun olabilir.
Ben de öneririm güzel kasa. PSU'su yeterli gelecektir.Corsair delta RGB öneririm.