RTX 2060 Ventus XS

Masked Sniper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
550
Arkadaşlar RTX 2060 Ventus XS, Corsair Spec Delta adlı kasayla ısınmaya yol açar mı?

İyi bir hava akışı sağlarsan sıkıntı çıkmaz bence.

Tüm işi ekran kartının termal tasarımına bırakmak doğru bir şey değil zaten. Termal tasarım kadar kasa içi sirkülasyonda önemlidir :).

Kasanın içindeki hava sirkülasyonunu düzgün ayarlarsanız performansı etkileyecek kadar ısınacağını düşünmüyorum.

Şuan ben kullanıyorum bugün kurdum bilgisayarı aynı kasa hava akışı iyi testlerini falan yaptım hiç bir sıkıntısı yok.
Sistem özelliklerine Buradan bakabilirsin iyi forumlar.
IMG-20200327-WA0017_1024x576.jpg

Şuan ben kullanıyorum bugün kurdum bilgisayarı aynı kasa hava akışı iyi testlerini falan yaptım hiç bir sıkıntısı yok.
Sistem özelliklerine Buradan bakabilirsin iyi forumlar.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler abicim içimi rahatlattın sormak istediğim bi şey daha var sistemi perşembe sabah siparis ettim elime ne zaman ulaşır bi bilgin var mı acaba

Teşekkürler abicim içimi rahatlattın sormak istediğim bi şey daha var sistemi perşembe sabah siparis ettim elime ne zaman ulaşır bi bilgin var mı acaba
Muhtemelen yarın eline ulaşır diye düşünüyorum kargo takibi yapabilirsin ıtopyadan

Yükte sıcaklık 78 dereceler görür. Pekte sıkıntı olmaz. Çok ısınıyor diyebilmemiz için 82 dereceleri görmesi lazım. O kadar ısınacağınıda düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,412
Üyeler
190,566
Son üye
aryastark
Geri