rtx 2060 vs rx 5600 xt

egemends

80+
Reaksiyon skoru
31
(RTX 2060 v.s RX 5600 XT ) Sizce hangisi daha iyi değerlendirir misiniz ? Sadece fps bazında olmasın bu değerlendirme ısı değeri fiyat vb. şeyleride göz önünde bulundurursanız sevinirim. Birde karşılaştırma videolarını izledim atmanıza gerek yok fikirlerinizi söyleyin yeter. Şimdiden teşekkürler :)

(RTX 2060 v.s RX 5600 XT ) Sizce hangisi daha iyi değerlendirir misiniz ? Sadece fps bazında olmasın bu değerlendirme ısı değeri fiyat vb. şeyleride göz önünde bulundurursanız sevinirim. Birde karşılaştırma videolarını izledim atmanıza gerek yok fikirlerinizi söyleyin yeter. Şimdiden teşekkürler :)
bu çok tartışılır bir konu dünya fps rekoru RTX te ama fiyat olarakta AMD ben Nvidia'cıyım RTX seçerdim bence Ray Tracing özelliğiyle AMD yi geçmeye yeter

ama RTX 2060 f/p de en düşük perforansı veren ekran kartıdır RTX dedimde alıcaksan 2070(Ti) ve ya 2080(Ti) almanı öneririm

Kardeşim bence rx 5600 çünkü rtx2070s altındaki ekran kartlarının Ray Tracing özelliği seni kurtarmaz fazla o yüzden rx 5600 alıp fps fazlalığıyla keyfine bakarsın

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
ama RTX 2060 f/p de en düşük perforansı veren ekran kartıdır RTX dedimde alıcaksan 2070(Ti) ve ya 2080(Ti) almanı öneririm
2070 Tİ diye bir model yok bir kere bilmediğin konularda insanları yanlış yönlendirme.

cevap vermeye bile gerek yok.??

Geri