Kalite sistem ama i5 8400olmamis bence o sistemeBilgisayarcı tanıdık bu sistem monitörler beraber 18 bine verecek alınır mı?
(Taksitle ödeyeceğim)
Birde biraz zorla yanında klavye felanda getir parasına değsin biraz dahaBilgisayarcı tanıdık bu sistem monitörler beraber 18 bine verecek alınır mı?
(Taksitle ödeyeceğim)
baya rezalet sistem 18 bine sıfır i3 hazır kasa alsan bunu 10 a böler 7 ile çarparBilgisayarcı tanıdık bu sistem monitörler beraber 18 bine verecek alınır mı?
(Taksitle ödeyeceğim)
Aynen öyle o monitör bı tık kurtarıyordu taki i5 8 görene kadarbaya rezalet sistem 18 bine sıfır i3 ve 4060 lı hazır kasa alsan bunu 10 a böler 7 ile çarpar
Tanıdık sana tanıdık adı altında saplamaya çalışıyor sakın 2070 i gördüm neyse dedim 8400 ü gördüm kör oldumBilgisayarcı tanıdık bu sistem monitörler beraber 18 bine verecek alınır mı?
(Taksitle ödeyeceğim)
Bende aynı şekil,parçalar kaliteli ama ikinci elde çok daha iyisi toplanır i5 8 cidden rezaletTanıdık sana tanıdık adı altında saplamaya çalışıyor sakın 2070 i gördüm neyse dedim 8400 ü gördüm kör oldum
reis 5000 serisi çıkacak 2070 kötüBilgisayarcı tanıdık bu sistem monitörler beraber 18 bine verecek alınır mı?
(Taksitle ödeyeceğim)
Yine ikinci ele diz?Hocam şimdi 18 e bulsam dediğin sistemde 4-5 monitöre vercem bide kredi kartına taksit yapınca baya pahalıya patlıyor
18 bine düşerse belki 4060 li sitem bulursunBilgisayarcı tanıdık bu sistem monitörler beraber 18 bine verecek alınır mı?
(Taksitle ödeyeceğim)
size sistem attın vade farkına sıfır faizHocam şimdi 18 e bulsam dediğin sistemde 4-5 monitöre vercem bide kredi kartına taksit yapınca baya pahalıya patlıyor
Parça kalitesiyle alakası yok kral parasını sistemi değil sadece yoksa her sistemin bir alıcı çıkar.Bende aynı şekil,parçalar kaliteli ama ikinci elde çok daha iyisi toplanır i5 8 cidden rezalet