Neler Yeni

RTX 2070li Sistem incelermisiniz

Parça kalitesiyle alakası yok kral parasını sistemi değil sadece yoksa her sistemin bir alıcı çıkar.
Bunun ederi 2060 sistemler 10K iken monitörle beraber 13K fala.
İşte onu demek istiyordum bende parçaları bı tık kaliteli yapmış bilmeyen kişileri yiyecek belliki,onun dışında zaten monitör bile kurtarmıyor fiyatını

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
İşte onu demek istiyordum bende parçaları bı tık kaliteli yapmış bilmeyen kişileri yiyecek belliki,onun dışında zaten monitör bile kurtarmıyor fiyatını
Dediğim gibi 13K tam fiyat olur buna o zaman gider belki.
Bakma ışıklı mışıklı olduğuna bu sistem varya feleğin çemberinden geçti şakasız.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Aynen öyle hocam kazık atmaya çalışıyor Arkadaş yine forumda konu açmış parasını kurtarmış
Arkadaş kurtardı hocam kurtaramayanlarda var onu da geçtim yani sen tanıdığına nasıl göz göre kazık atıyorsun anlamıyorum.

Arkadaş kurtardı hocam kurtaramayanlarda var onu da geçtim yani sen tanıdığına nasıl göz göre kazık atıyorsun anlamıyorum.
En kolayını tanıdığına atar zaten ,bide kurtaramayanlar var trendyol'dan 25kya gt730 bilgisayar alıp yorumlarada gayet iyi falan yazmıştı birisi garip gerçekten

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Satan adam değil zaten liseden arkadaşım lisedede yavşak hakan derdik
Şimdi adı gibiymiş desem olmaz serbest piyasa ama tanıdığına yapma bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kolayını tanıdığına atar zaten ,bide kurtaramayanlar var trendyol'dan 25kya gt730 bilgisayar alıp yorumlarada gayet iyi falan yazmıştı birisi garip gerçekten
Oralara hiç girme dayı orası yıllardır kanayan yara halada alan var.

asko56

80+ Silver
Top Bottom