Neler Yeni

Rtx 2080 sea hawk ek x sıvı soğutma kurulumu

AnuLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Öztürk
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar. Elime bu ekran kartı geçti ve şuanki sistemimde kullanmak istiyorum lakin sıvı soğutma için ne almak gerekir ve montajı nasıl yapılır hiçbir bilgim yok. Sistemimde Gigabyte b450 s2h anakart var. Bu ana kart böyle bir sistemi destekler mi onu da bilmiyorum ve toplamda ortaya nasıl bir maliyet çıkar merak ediyorum. Bugün İtopya ya gidip sordum böyle bir sistemi kurabilir misiniz diye kurmuyorlarmış. Beni Phonix Bilgisayar diye bir firmaya yönlendirdiler ama onlarla da iletişim kuramadım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bu kartı tek başına kullanamazsınız. Kullanmak için 2000-3000 liralık Custom sıvı soğutma düzeneği kurmanız lazım ki B450M S2H lı bir sisteme aşırı saçma olur custom sıvı soğutma yapmak

AnuLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kartı tek başına kullanamazsınız. Kullanmak için 2000-3000 liralık Custom sıvı soğutma düzeneği kurmanız lazım ki B450M S2H lı bir sisteme aşırı saçma olur custom sıvı soğutma yapmak
Anakart olarak ne önerirsiniz peki. Fiyat performans bir ürün olması daha iyi tabi.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar. Elime bu ekran kartı geçti ve şuanki sistemimde kullanmak istiyorum lakin sıvı soğutma için ne almak gerekir ve montajı nasıl yapılır hiçbir bilgim yok. Sistemimde Gigabyte b450 s2h anakart var. Bu ana kart böyle bir sistemi destekler mi onu da bilmiyorum ve toplamda ortaya nasıl bir maliyet çıkar merak ediyorum. Bugün İtopya ya gidip sordum böyle bir sistemi kurabilir misiniz diye kurmuyorlarmış. Beni Phonix Bilgisayar diye bir firmaya yönlendirdiler ama onlarla da iletişim kuramadım.
Tüm Sistem Bilgilerini Alabilirmiyim Belki 10-15K Gibi Bir Fiyata Patlar Sonuçta 2080

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Amd Ryzen 5 1600
Gigabyte B450M S2H
MSI RX 5600xt Gaming X
16 gb ram
O sisteme custom sıvı soğutma aşırı mantıksız. Sadece ekran kartına bir loop yapılabilir ama.

AnuLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sisteme custom sıvı soğutma aşırı mantıksız. Sadece ekran kartına bir loop yapılabilir ama.
rx5600xt yerine rtx 2080 sea hawk ı kullanmak istiyorum. Yok mu acaba mümkünatı bunun?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
rx5600xt yerine rtx 2080 sea hawk ı kullanmak istiyorum. Yok mu acaba mümkünatı bunun?
İki yolu var.
1- Kartın tamamını söküp NZXT'nin AIO soğutmalara benzer sistem takmak (pahalı olabilir)
2- Custom sıvı soğutma sistemi

Bu kart ancak custom bir sıvı soğutma sistemi ile kullanılabilir bunun için bütçe ne kadar olur?

AnuLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Öztürk
Psu nedir? psu yeterse kullanırsınız ama işlemci darboğaz yapar.
Gamepower 550w 80+ bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki yolu var.
1- Kartın tamamını söküp NZXT'nin AIO soğutmalara benzer sistem takmak (pahalı olabilir)
2- Custom sıvı soğutma sistemi

Bu kart ancak custom bir sıvı soğutma sistemi ile kullanılabilir bunun için bütçe ne kadar olur?
5000 gözden çıkarabilirim sanırım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
5000 gözden çıkarabilirim sanırım.
Çok güzel yapılır o zaman.
Hazır kitler var bunlar olabilir veya bütün parçalar ayrıca alınabilir.
Bu bir örneği. Soft tube olanlarda eğme işi olmaz onlar daha rahat. Sadece tüplerin karta uyduğuna emin olunursa aslında zor bir şey yok. Kit alacaksanız genelde CPU block içinde gelir bununla CPU'ya bile sıvı soğutma yapılır. Gerek yoksa ayrı ayrı almak tasarruf ettirebilir.

AnuLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Öztürk
Çok güzel yapılır o zaman.
Hazır kitler var bunlar olabilir veya bütün parçalar ayrıca alınabilir.
Bu bir örneği. Soft tube olanlarda eğme işi olmaz onlar daha rahat. Sadece tüplerin karta uyduğuna emin olunursa aslında zor bir şey yok. Kit alacaksanız genelde CPU block içinde gelir bununla CPU'ya bile sıvı soğutma yapılır. Gerek yoksa ayrı ayrı almak tasarruf etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlgilendiğiniz için size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Maliyet olarak işin içinden çıkılması mümkün gibi görünse de bu sistemi ben kendi başıma kurabileceğimi düşünmüyorum. Bu hizmeti alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? Ya da ayrıntılı anlatan bir rehber varsa onu inceledikten sonra kendim de yapmaya çalışabilirim belki.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
İlgilendiğiniz için size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Maliyet olarak işin içinden çıkılması mümkün gibi görünse de bu sistemi ben kendi başıma kurabileceğimi düşünmüyorum. Bu hizmeti alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? Ya da ayrıntılı anlatan bir rehber varsa onu inceledikten sonra kendim de yapmaya çalışabilirim belki.
Ben öyle bir yer bilmiyorum açıkça.

GPU block koyma kısmı vs. bu kart için önemli değil ve bu normal tube için:

Bu video da soft tube için:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,744
Üyeler
163,713
Son üye
İsademirel01