samet4747
80+ Platinum
nasıl yaniii? epicte güncelleme yapsam rtx mi olucakRTX'li çıkarmasına gerek yok. Unreal Engine 5'de gerçek ışın izleme bulunuyor.
nasıl yaniii? epicte güncelleme yapsam rtx mi olucakRTX'li çıkarmasına gerek yok. Unreal Engine 5'de gerçek ışın izleme bulunuyor.
Hayır. Unreal Engine 5 motoru çıkınca o motorda RTX gibi olacak yani gerçek ışın izlemeli oyunları RTX olmadan oynayabileceğiz. Çıkış tarihi belli değil ama 2021 diye söylentiler var.nasıl yaniii? epicte güncelleme yapsam rtx mi olucak
ozaman nvıdıa almaya gerek yokHayır. Unreal Engine 5 motoru çıkınca o motorda RTX gibi olacak yani gerçek ışın izlemeli oyunları RTX olmadan oynayabileceğiz. Çıkış tarihi belli değil ama 2021 diye söylentiler var.
Tam emin değilim ama ışın izleme olacağı kesin. Belki 2022'de çıkar ama tam emin değilim ne zaman çıkacağından. Buyurun videosu.ozaman nvıdıa almaya gerek yok
pc için unrial engine 5 olcak mı pekiTam emin değilim ama ışın izleme olacağı kesin. Belki 2022'de çıkar ama tam emin değilim ne zaman çıkacağından. Buyurun videosu.
bir de rtx kadar fps düşüsü olucak mıTam emin değilim ama ışın izleme olacağı kesin. Belki 2022'de çıkar ama tam emin değilim ne zaman çıkacağından. Buyurun videosu.
Orası meçhul ama olacağı söylentileri var ve bence olmalı olursa NVIDIA'nın büyük bir kozu kaybolup AMD için büyük bir koz olacak.PC için unrial engine 5 olcak mı peki
Bence Ekim'de çıkarSelam Arkadaslar,
sayfadaki bilgileri aktariyorum size.
rtx 3000 seri 2020 eylül aylarinda galiba sunulucak.
tahminde önce 17.9.2020 diyordum.
Nvidia RTX 3080 By September? Ampere Launch Looks Imminent
RTX 2080 card prices are up and rumors are swirling, paving the way for the next generation RTX 30-series.www.tomshardware.com
türkceye cevirdim sizin icin
Bununla birlikte, potansiyel olarak kötü haberler de var. RTX 2080 Ti ve 2080 Super daha az yaygınlaşırken, RTX 2070 Super ve daha düşükleri hala makul düzeyde mevcuttur. Şu anda benim düşüncem, RTX 30 serisi Amper GPU'ların performans ve fiyatlandırma spektrumunun en uç noktasında başlayacağı, bu da lansman sırasında 1.000 $ veya daha fazla fiyat anlamına gelebilir. Belki kötümserim, ama eğer RTX 3090 (ya da üst kısım denirse) RTX 2080 Ti'yi beklediğim şekilde püskürterek biterse, kolayca 1.500 $ ya da daha fazla olabilir. RTX 3080 (3080 Ti, 3080 Super, 3080 her neyse) 1000 dolarlık markayı devralabilir ve RTX 3070 700 dolarlık yuvayı doldurabilir.
Keşke founders edition Türkiyede satılsagörcez dostum.
bana göre eylül veya ekim sunulur. lakin müsteride 2021 elinde olur.
Yok türkiyede başka ülkelerde satılıyor sitesine girdim satın al diyorum açıklama çıkıyor sepete eklemesi lazımkentürkiyede yok mu founder edition ?
bende onu internation satildini biliyordum.
Amerika yapınca baktım hemen oldu ama dolarla satılıyor tabi ki 2080ti 1199$ TL'ye çevirirsek 8.391,80 TL ediyor.türkiyede yok mu founder edition ?
bende onu internation satildini biliyordum.