Rtx 3050 140w Asus tuf laptop alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
25000
(İlk konum hata varsa kusura bakmayın şimdiden) laptop almayı düşünüyorum ve alacağım laptop rdr 2 gibi oyunlar oynamayı seviyorum arada oynarım büyük ihtimalle üniversiteseye gidecem ve yazılım ile de ilgileniyorum filim izlemeyi de seviyorum boş buldukça izlerim ve rtx 3050 li bı Asus tuf Bilgisayar buldum fiyatı 23 bin az biraz bakıyordum Bilgisayara önemli olan çektiği "w" değeriymiş 140w bı ekran kartı var i5 12500h işlemci işlemci hakinda da bı fikrim yok ram 8 onu yukseltmem gerek sanırım adaptör 200w yetiyormu bilmiyorum onuda yazayım dedim yardımlarınız için teşekkürler simdiden.

Bulduğunuz pc bu mu? https://www.asus.com/tr/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-f15-2022/techspec/
O bütçeye 3050 dışında bir şey olmadığı için maalesef 4050 ye falan çıkamıyoruz. Çift kanal bellek konusuna iyi değinmişsiniz bu performans beklentiniz ile doğrudan uyuşuyor.
Yerine belki şu olabilir
Onun dışında bu bütçe için ideal gözüküyor. Bu arada victus ddr5 1x16gb ram kullanıyor diğeri ddr4 bildiğim kadarıyla. Ayrıca 140w değerini ben bulamadım. Sanırım asusun ekran kartı 4gb ama victusun 6 gb. Asusun ki bu modelse 140w değil 95w olması lazım. victus dediğim gibi 6 gb ama 75w. Şimdilik farkları yazayım dedim. :) Son olarak sizin bulduğunuz daha f/p duruyor.

Aslinda letgo yada ikinci el yerlerden bakmadım önceden aldığım biriydi WhatsApptan ulaştım bu bilgisayarı söyledi tam özeliklerini yazayım( kutusu orijinal faturası var 24 ay garantili 3050 ekran kartı ve 140w yazmış işlemci 16 çekirdekli i5 12500h Asus tuf olarak eklemiş

Ekler

• IMG-20250514-WA0013.webp
    IMG-20250514-WA0013.webp
    105 KB · Hit: 9
3050 isterse 200w olsun hocam berbat kart ikinci elden 4050 bulabiliyor olmanız lazım en azından o paraya

3050 deneyimim yok ama bildiğim kadarıyla çokta iyi bı kart değil birde 4gb içime sinmedi hiç kulanmadim ondan tafsiye alayım dedim last of us gibi oyunları oynatmaz heralde bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulduğunuz pc bu mu? https://www.asus.com/tr/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-f15-2022/techspec/
O bütçeye 3050 dışında bir şey olmadığı için maalesef 4050 ye falan çıkamıyoruz. Çift kanal bellek konusuna iyi değinmişsiniz bu performans beklentiniz ile doğrudan uyuşuyor.
Yerine belki şu olabilir
Onun dışında bu bütçe için ideal gözüküyor. Bu arada victus ddr5 1x16gb ram kullanıyor diğeri ddr4 bildiğim kadarıyla. Ayrıca 140w değerini ben bulamadım. Sanırım asusun ekran kartı 4gb ama victusun 6 gb. Asusun ki bu modelse 140w değil 95w olması lazım. victus dediğim gibi 6 gb ama 75w. Şimdilik farkları yazayım dedim. :) Son olarak sizin bulduğunuz daha f/p duruyor.
Hocam fp bencede ama ekran kartı kısmında takıldım hangi oyunları oynatabilir bu kart yada yarı yolda brakirmi ben daha 3050 kısmında bı artılı yorum görmedim

Bu arada bütçe 25 kafadan girdim zorlayqbilirim onu 30 35 e ama 3 ay falan ertelemem gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bütçe 25 kafadan girdim zorlayqbilirim onu 30 35 e ama 3 ay falan ertelemem gerekir
Eğer zorlarsam Acer nitro 5 3070 almayı düşünmuştum

Geri