ps4 üm var oyunları indirimdeyken alıyordum gene öyle yaparım ama yeni çıkan oyunları alamıyorum fiyatları yüzündenOyunlara para verebilecekseniz ps5 tercih ederdim
yani düşük seviyeye ekran kartı gelir sanırım ismi 3050 yada değil.RTX 3050 hakkında hiçbir şey bilmiyoruz (Çıkacağı dahil.). Eğer oyunlara o kadar para verebilirseniz PS5.
Madem PS4'de oyun alamıyorsun, PS5'de nasıl alacaksın?? Daha pahalı. PC topla.ps4 üm var oyunları indirimdeyken alıyordum gene öyle yaparım ama yeni çıkan oyunları alamıyorum fiyatları yüzünden
Ya da Xbox al.RTX 3050 hakkında hiçbir şey bilmiyoruz (Çıkacağı dahil.). Eğer oyunlara o kadar para verebilirseniz PS5.
ama zaten 3060 pc toplayacağım kardeşimde bilgisayar istiyor yani ps4 ü satıp üstüne para biriktirip hangisini almak mantıklı karar veremedim ps4 özel oyunlarını da oynuyorum ps5 te de öyle iyi özel oyunlar çıkabilirMadem PS4'de oyun alamıyorsun, PS5'de nasıl alacaksın?? Daha pahalı. PC topla.
PS4 alıcısı taş patlasa 2.000 TL'ye bulursun. İçinde oyun varsa belki biraz daha artar. Yani şimdiden PC almak için para biriktir. Playstation'a oyun parası yetmez.ama zaten 3060 pc toplayacağım kardeşimde bilgisayar istiyor yani ps4 ü satıp üstüne para biriktirip hangisini almak mantıklı karar veremedim ps4 özel oyunlarını da oynuyorum ps5 te de öyle iyi özel oyunlar çıkabilir
sağolun en iyisi bekleyip fiyatlara bakmakPS4 alıcısı taş patlasa 2.000 TL'ye bulursun. İçinde oyun varsa belki biraz daha artar. Yani şimdiden PC almak için para biriktir. Playstation'a oyun parası yetmez.
4k tv var playstation un dualsense kolu da baya iyi ama oda 1000 tl hedef 6000 ken bir anda 7000 oluyor gerçi pcde de monitör klavye mouse var3050'nin çıkacağı dahil ortada bir bilgisi yok. Eğer oyunları satın alabilecek durumunuz varsa ve 4K TV'niz varsa PS5 dijital öneririm.