Neler Yeni

Yurt dışından PlayStation getirileblir mi

floki_38

80+
Reaksiyon skoru
0
Umre için arabistana geldim dönüşte büyük ihtimalle playstation 5 dijital EDT. Alıcam yaştan sıkıntı çıkar mı?(Yaş:16)-gümrükten geçer mi?-garantisi olur mu?-bozulursa ne yaparım tecrübeli arakadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide gümrükte vergi öder miyim

Son düzenleme:
Umre için arabistana geldim dönüşte büyük ihtimalle playstation 5 dijital EDT. Alıcam yaştan sıkıntı çıkar mı?(Yaş:16)-gümrükten geçer mi?-garantisi olur mu?-bozulursa ne yaparım tecrübeli arakadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler

Tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla yanında bir tane getirebiliyorsun vergisiz ücretsiz ayrıca bayram dolayısıyla arabistan da indirime tam fırsatı şuan bence

Teşekkürler

Türkiye'de garantisi ve servisi olmaz. Bozulursa kendi başının çaresine bakmak zorundasın.

Hiçbir sıkıntı olmak her vatandaşın birtane getirmek hakkı zaten sen bize fiyatları söylermisin

Geri