Neler Yeni

Yurt dışından PlayStation getirileblir mi

floki_38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Umre için arabistana geldim dönüşte büyük ihtimalle playstation 5 dijital EDT. Alıcam yaştan sıkıntı çıkar mı?(Yaş:16)-gümrükten geçer mi?-garantisi olur mu?-bozulursa ne yaparım tecrübeli arakadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bide gümrükte vergi öder miyim

Son düzenleme:

MemetGms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet gümüş
Umre için arabistana geldim dönüşte büyük ihtimalle playstation 5 dijital EDT. Alıcam yaştan sıkıntı çıkar mı?(Yaş:16)-gümrükten geçer mi?-garantisi olur mu?-bozulursa ne yaparım tecrübeli arakadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler

Tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla yanında bir tane getirebiliyorsun vergisiz ücretsiz ayrıca bayram dolayısıyla arabistan da indirime tam fırsatı şuan bence

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler

Türkiye'de garantisi ve servisi olmaz. Bozulursa kendi başının çaresine bakmak zorundasın.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Oğuzhan
Hiçbir sıkıntı olmak her vatandaşın birtane getirmek hakkı zaten sen bize fiyatları söylermisin

Top Bottom