Neler Yeni

Rtx 3050 sisteme eski monitör taksam ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bekir
Vatan pc'den rtx3050 li sistem aldım, monitörüm eski 60hz 10 yıllık monitör bu monitörü kullanabilir miyim bir sıkıntı çıkartır mı?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Alperen Çetin
kullanırsınız herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

Reindi

80+ Silver
Vatan pc'den rtx3050 li sistem aldım, monitörüm eski 60hz 10 yıllık monitör bu monitörü kullanabilir miyim bir sıkıntı çıkartır mı?
Girişlerine dikkat et yoksa dönüştürücü al kuzenim monitör alana kadar dönüştürücüyle kullandı monitöründe HDMİ girişi yoksa basit bi dönüştürücü iş görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Girişlerine dikkat et yoksa dönüştürücü al kuzenim monitör alana kadar dönüştürücüyle kullandı monitöründe HDMİ girişi yoksa basit bi dönüştürücü iş görür
Mesela ekran kartında büyük ihtimal VGA girişi yoktur ama Monitörde VGA olup HDMİ olmayabilir basit bir dönüştürücü iş görür

Mesela ekran kartında büyük ihtimal VGA girişi yoktur ama Monitörde VGA olup HDMİ olmayabilir basit bir dönüştürücü iş görür
kuzenim bundan aldı bir sıkıntısı yoktu kullandığı süre boyunca https://www.amazon.com.tr/Alfais-Mo...a&qid=1671879824&sprefix=HDMİ+,aps,201&sr=8-1

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve oyun performansında çok bi düşüş olur mu çünkü baya bi eski monitör linkteki dönüştürüclerde bunlar.
1671879971514.png

1671880004680.png

benim attığımı sende atmışsın :D görür görür monitörde HDMİ giriş yok dimi
hayır yok kral,
aldığım sistemde daha ödemesini yapmadım MD4 ü bekleyip beklememek arasında kaldım sence ne yapmalıyım?

Reindi

80+ Silver
Ve oyun performansında çok bi düşüş olur mu çünkü baya bi eski monitör linkteki dönüştürüclerde bunlar.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
oyun performansını etkilemez tabi ki alacağın görüntüyü etkiler sen sisteminle çok rahat 150-160 fps alabileceğin bir oyunda 144 hz olarak görmen gerekirken monitör 60 hz olduğu için 60 fps olarak görürsün buda zevkinin içine eder ilk fırsatta kap bir monitör 144 hz

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

hayır yok kral,
aldığım sistemde daha ödemesini yapmadım MD4 ü bekleyip beklememek arasında kaldım sence ne yapmalıyım?
Donanım Arşinin yaptığı sistemler 3-5 dakika içinde bitiyo genelde bence yetişemeyeceğini varsayarsak al gitsin

Top Bottom