Onurkotlutok05
80+ Gold
MayningYalnız ilk çıktığında değil, yaz aylarına doğru alacağım. Stok problemleri olmaz büyük bir ihtimalle. Neden bu kadar uçuk bir fiyat dediniz?
MayningYalnız ilk çıktığında değil, yaz aylarına doğru alacağım. Stok problemleri olmaz büyük bir ihtimalle. Neden bu kadar uçuk bir fiyat dediniz?
NVDİA nın dediğine göre mayning performansını düşüreceklermişMayning
Nvidia'nın yeni getirdiği şeylerle bu kartlarda mining yapılamayacak.Mayning
Öyle olacak. Yani inşallah. 6K civarı olur sanırım.4,5-5,5 arası olursa direk satarım kartımı
Nasıl olabilir bu piyasada broÖyle olacak. Yani inşallah. 6K civarı olur sanırım.
4 5 arası bu mining performansı düştüğü için kesinlikle o kadar pahalı olmayacak diyorum ben.Herkese selamlar. Soru basit, sizce Temmuz ayı gibi RTX 3060 kaç TL olur? O zamana stoklarda bir problem olur mu? Hesaplarıma göre;
(Custom modeller 380$ olsa) 380 x 0,18 (kdv) = 448,4
448,4 x 0,1 (satıcı kar payı) = 493,24
493,24 x 7 (dolar) = 3500TL
Tabi bu kaba hesap ama ortalama bu fiyatlar geliyor. Sizce bu hesabım Tutar mı? Yaz aylarında bu fiyatlardan alabilir miyim? Teşekkürler.
yapılamasssa bile fiyat artar 1050 ti mesela şu an 2100 tlNvidia'nın yeni getirdiği şeylerle bu kartlarda mining yapılamayacak.
Yaz ayında dolar bu seviyede olursa 3500-4000 civarına alirsinHerkese selamlar. Soru basit, sizce Temmuz ayı gibi RTX 3060 kaç TL olur? O zamana stoklarda bir problem olur mu? Hesaplarıma göre;
(Custom modeller 380$ olsa) 380 x 0,18 (kdv) = 448,4
448,4 x 0,1 (satıcı kar payı) = 493,24
493,24 x 7 (dolar) = 3500TL
Tabi bu kaba hesap ama ortalama bu fiyatlar geliyor. Sizce bu hesabım Tutar mı? Yaz aylarında bu fiyatlardan alabilir miyim? Teşekkürler.
Piyasa ile alakalı değil. Kart ülkeye yeni giriyor. Stok sıkıntısı da olmayacak.Nasıl olabilir bu piyasada bro
Sahibindene koydum kartın fiyatı netleşip teklif gelirse baya kar edicem gibiÖyle olacak. Yani inşallah. 6K civarı olur sanırım.