mayklgames
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 150
- İsim
- Maykl Baradov
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan yaptım sanırım cfx_nanopool u düzenledim adresimi yazdım falan 2miners sitesine düştü 47 mh la kazıyor şuan 110w yine aynı değerler 0,0005eth olunca transfer edecek miş ayarlarda öyle yazıyor nano adresimi falanda yazmıştım umarım boşa kazmıyor şuanHiveos kullanmanıza gerek yok. T-rex miner kullanabilirsiniz. 2miners hakkında da videolar var zor bir şey değil. Gidip kullandığınız borsadan NANO cüzdan adresinizi alıp mining yaptığınız programa giriyorsunuz. Ardından ödemeleri günlük ve ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan yaptım sanırım cfx_nanopool u düzenledim adresimi yazdım falan 2miners sitesine düştü 47 mh la kazıyor şuan 110w yine aynı değerler 0,0005eth olunca transfer edecek miş ayarlarda öyle yazıyor nano adresimi falanda yazmıştım umarım boşa kazmıyor şuan1 gün deneyimleyeceğim bu siteyi eğer daha fazla kar kalırsa buradan devam edeceğim
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan yaptım sanırım cfx_nanopool u düzenledim adresimi yazdım falan 2miners sitesine düştü 47 mh la kazıyor şuan 110w yine aynı değerler 0,0005eth olunca transfer edecek miş ayarlarda öyle yazıyor nano adresimi falanda yazmıştım umarım boşa kazmıyor şuan1 gün deneyimleyeceğim bu siteyi eğer daha fazla kar kalırsa buradan devam edeceğim
![]()