Neler Yeni

Rtx 3060 mı rx6700xt mi ?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Vram 12 GB olacak oyun oynuyacam hangisi daha kullanışlı ve daha ömürlü
Bu sistemi i5-12400f
Apacer nox ram yapıp almalımıyım
Rtx 3060 öneririm. Yapay zeka açısından amdden daha iyi

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
i5 12400f DDR5 yapılı bir sisteme evrimleştirirsen geleceğe dönük olarak daha iyi bir seçim olabilir ama fps oyunları ağırlıklı oynarım diyorsan L3 ön belleği daha yüksek olduğu için Ryzen 5 5600 tercih etmeni öneririm

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
15500 ₺ ye önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx6700xt alınır mı?
Ben tercihimi 6700xt den yana kullanırdım.
Wattman sorunu yaşarsan çözümü gayet basit, sorun yaşaman durumunda bana yazman yeterli. 5dk da hallederiz.
5600xt kullanıyorum ve wattman sorunu çok yaşıyordum, çözümü bulana kadar, artık öyle bir sorunum yok, sorun çözüldükten sonra bir kez bile wattman hatası almadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
6000 serisinde wattman hatası yok diyorlardı, varsa da çözümü gayet basit 😊
Çözümü basitse amd bunu zaten çözer 🫣🫣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saf güçte 6700xt 3060dan cok daha iyi ancak ben sorun yaşamak istemiyorun rtx ve dlss istiyorum diyorsan 3060 cok daha mantıklı 3060 ile 5500 güzel olabilir ya da 12400f indirimle belki böyle sistemler çıkabilir şuan piyasa pek iyi değil

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Çözümü basitse amd bunu zaten çözer 🫣🫣
AMD nin çözebileceği bir şey değil bu hocam.
Ancak yeni serilerde çözerse çözer, şimdiye kadar üretilmiş ekran kartlarında cozebilmesi için en fazla yapacağı adrenalin üzerinde anti-wattman gibi bir güç seçeneği oluşturur bu şekilde çözer, başka şekilde çözemez.
Olay burda downclock yapmak, fps kaybı yok denecek kadar az oluyor, bu yüzden sorun teşkil etmiyor.
Bu ülkede ekonomi bu şekilde olduğu sürece ya çok paran olacak nvidia alacaksın yada böyle bizim gibi ucuza kaçıp AMD alacaksın.. 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
AMD nin çözebileceği bir şey değil bu hocam.
Ancak yeni serilerde çözerse çözer, şimdiye kadar üretilmiş ekran kartlarında cozebilmesi için en fazla yapacağı adrenalin üzerinde anti-wattman gibi bir güç seçeneği oluşturur bu şekilde çözer, başka şekilde çözemez.
Olay burda downclock yapmak, fps kaybı yok denecek kadar az oluyor, bu yüzden sorun teşkil etmiyor.
Bu ülkede ekonomi bu şekilde olduğu sürece ya çok paran olacak nvidia alacaksın yada böyle bizim gibi ucuza kaçıp AMD alacaksın.. 😊
Bu kesin çözüm olsa amd bunu zaten yapar. Kaldı ki hadi bu sorunu çözdük ani droplar yazılımsal sorunlar vs iki ekran kartını kullanmış birisi olarak oyun zevkimi baltaliyordu. Biraz daha fazla para verip oyun zevkimi düşünebilirim. Şuan gainward 3060ti 8gb kullanıyorum çok memnunum

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Bu kesin çözüm olsa amd bunu zaten yapar. Kaldı ki hadi bu sorunu çözdük ani droplar yazılımsal sorunlar vs iki ekran kartını kullanmış birisi olarak oyun zevkimi baltaliyordu. Biraz daha fazla para verip oyun zevkimi düşünebilirim. Şuan gainward 3060ti 8gb kullanıyorum çok memnunum
Valla hocam bende rx5600xt kullanıyorum, ani drop falan yemiyorum. Ve bunu yaptıktan sonra wattman sorunu yaşamadığıma göre bunun kesin çözüm olduğunu düşünüyorum.
Siz ister NVIDIA kullanırsınız isterseniz AMD kullanırsınız, tercih sizin, herkesin tecrübesi farklıdır.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
Ben tercihimi 6700xt den yana kullanırdım.
Wattman sorunu yaşarsan çözümü gayet basit, sorun yaşaman durumunda bana yazman yeterli. 5dk da hallederiz.
5600xt kullanıyorum ve wattman sorunu çok yaşıyordum, çözümü bulana kadar, artık öyle bir sorunum yok, sorun çözüldükten sonra bir kez bile wattman hatası almadım.
Watmanın 99farklı sebebi var. Senin çözümün sadece senin olduğun durumun çözümü yani. Wattman stok saat hızları ve yanlış voltajdan olabilir, psudan olabilir, işletim sisteminden olabilir, kullanılan uygulama ile ilgili olabilir, driver sorunundan olabilir diye devam ediyor. Her kartta wattman yaşayacağının garantisi olmadığı gibi; sorunun çözülebilir olma garantisi de yok.

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Watmanın 99farklı sebebi var. Senin çözümün sadece senin olduğun durumun çözümü yani. Wattman stok saat hızları ve yanlış voltajdan olabilir, psudan olabilir, işletim sisteminden olabilir, kullanılan uygulama ile ilgili olabilir, driver sorunundan olabilir diye devam ediyor. Her kartta wattman yaşayacağının garantisi olmadığı gibi; sorunun çözülebilir olma garantisi de yok.
Ne diyim hocam, ben güveniyorum. Güvenmiyorsa 6700xt de almasın, 3060ta almasın. İkinci el 3060ti işini görür. (Parası yetiyorsa sıfırını da alabilir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
Katılıyorum sürpriz bir bomba almak ne kadar mantıklı. Wattman çıkıp çıkmayacağı belli değil ama aldik mi 4-5 sene gidecej bir bilgisayar alıyoruz o kadar zaman eziyet cekme ihtimaline değer mi orası kisiye kalmış bir şey

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
cyber mı daha mantıklı yoksa Frekans TV-FT3 mü ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,281
Üyeler
166,187
Son üye
sezer19
Top Bottom