E enessamet 80+ Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 85 İsim Enes Samet Saruhan 22 Ekim 2023 #1 Merhabalar elimde rtx 3060 ventus 2x var acaba nvidia performans paneli üzerinden max gücünü ve max voltajı kaç yaparsam performans artar mı veyahut performans arttırmak için yeterli olur mu
Merhabalar elimde rtx 3060 ventus 2x var acaba nvidia performans paneli üzerinden max gücünü ve max voltajı kaç yaparsam performans artar mı veyahut performans arttırmak için yeterli olur mu
K Kürşat K.T.K 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 22,041 Dahası Reaksiyon skoru 15,642 Yaş 27 Konum İstanbul / Esenler İsim Kürşat İlgilendiği Kategoriler Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey Instagram kursat.kutukcu Facebook kursat.kutukcu.1 22 Ekim 2023 #2 Hiç bişey yapmamani tavsiye ederim kendisi mümkün olduğunca frekansını ayarlasin
E enessamet 80+ Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 85 İsim Enes Samet Saruhan 22 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kürşat Kütükçü yazmış: Hiç bişey yapmamani tavsiye ederim kendisi mümkün olduğunca frekansını ayarlasin Devamı için tıklayın... Ben birsey yapmadim fakat max guc 100 yaziyordu fan hizini ayarlamak icin girmistim sonradan uyari verdi acaba fabrika ayari nedir
Kürşat Kütükçü yazmış: Hiç bişey yapmamani tavsiye ederim kendisi mümkün olduğunca frekansını ayarlasin Devamı için tıklayın... Ben birsey yapmadim fakat max guc 100 yaziyordu fan hizini ayarlamak icin girmistim sonradan uyari verdi acaba fabrika ayari nedir