Arkadaslar 3060 ti almayi dusunuyorum ama markalarin farkli modelleri oldugu icin biraz kafam karisti bu modeli onerirmisiniz
Knk itopyada aynısı var bakabilirsin güzel yanı benxe ama ikinci el 3070 3080 varArkadaslar 3060 ti almayi dusunuyorum ama markalarin farkli modelleri oldugu icin biraz kafam karisti bu modeli onerirmisiniz
Hocam gigabyte 2060 var bende ama coil whine problemi var bir zarari olmasada canımı sıkıyor tekrar boyle bir problemle karsilasmaktan cekiniyorum msi trio 3060 ti alayim diyorum ama arada 4 5 lira oynuyor nerdeyse o yuzden bu modele yoneldim 2. Ele pek yanasmak istemiyorumKnk itopyada aynısı var bakabilirsin güzel yanı benxe ama ikinci el 3070 3080 var
eagle serisi ısınıyor diyorlar genede bi araştır hocamArkadaslar 3060 ti almayi dusunuyorum ama markalarin farkli modelleri oldugu icin biraz kafam karisti bu modeli onerirmisiniz
Hangi seriyi oneriyosunuz hocameagle serisi ısınıyor diyorlar genede bi araştır hocam
Hocam çok bilgim yok ama asus rog serisi ve msı suprimx serisi en iyiler soğutma vesayre açısından ama performansta bi sıkıntı olmaz fark olmaz yaniHangi seriyi oneriyosunuz hocam