Neler Yeni

RTX 3060 Ti Ile i5-9400F Kullanıyorum

kerem7788

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Başlıkta yazdığı gibi 3060 Ti ile i5-9400F kullanıyorum ekran kartını aldığım günden beri mining yapıyordum o yüzden çok önemsemedim aradaki uçurumu fakat son zamanlarda oyun oynamak istediğimde işlemci 90 derece falan oluyor ve darboğazın babasını yaşıyorum yeni işlemci ve anakart almak istiyorum ama nasıl takacağımı falan bilmiyorum bunu bizim için yapan yerler varmı varsa da ne kadar güvenilirler

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Montajı kendiniz yapabilirsiniz aslında hiç zor değil. İnternetten videolar izleyerek yapın.

Ha kendinize güvenmiyorsanız Vatan tarzı yerleri deneyin.

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Başlıkta yazdığı gibi 3060 Ti ile i5-9400F kullanıyorum ekran kartını aldığım günden beri mining yapıyordum o yüzden çok önemsemedim aradaki uçurumu fakat son zamanlarda oyun oynamak istediğimde işlemci 90 derece falan oluyor ve darboğazın babasını yaşıyorum yeni işlemci ve anakart almak istiyorum ama nasıl takacağımı falan bilmiyorum bunu bizim için yapan yerler varmı varsa da ne kadar güvenilirler
mahalle bilgisayarcısının başında beklersen belki yada videolardan izleyerek kendin takabilirsin

kerem7788

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Montajı kendiniz yapabilirsiniz aslında hiç zor değil. İnternetten videolar izleyerek yapın.

Ha kendinize güvenmiyorsanız Vatan tarzı yerleri deneyin.
vatan bizim için montaj yapıyormu eski anakartı söküp yenisini takmayı falan hepsini

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Herhangi bir bilgisayarcıda iş yapılırken başında durarak yaptırabilirsiniz bence video izleyerek bu işe kalkışmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan bizim için montaj yapıyormu eski anakartı söküp yenisini takmayı falan hepsini
Yapmıyor benim yaşadığım şehirde.

kerem7788

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir bilgisayarcıda iş yapılırken başında durarak yaptırabilirsiniz bence video izleyerek bu işe kalkışmayın.
video izleyerek yapma işine hiç girmek istemiyorum zaten hiç deneyimim olmadı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,817
İsim
Eren Yeager
Bende nasıl takacağım bilmiyordum deneyimleyerek yapmak en iyisi
Montaj zor değil fakat kablo montajı bence zor hele argb kabloları abo

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
video izleyerek yapma işine hiç girmek istemiyorum zaten hiç deneyimim olmadı
Hocam ben başka arkadaşım yaparken öğrendim ve daha sonra ilk montajımda kendisi yanımdaydı yoksa geri dönüşü olmayan hasarlar verebiliyorsunuz.

Top Bottom