Berat Özdemir
80+ Bronze
Dahası
Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi kasa ve PSU hariç bileşenleri topladım ve sonuçta kasa ve PSU için 1000Tl bütçem var.
İlk başta Rampage'in altta belirttiğim modelini seçmiştim fakat Rampage PSU'lara güvenilmez dendiği için vazgeçtim ve sizlere sorma kararı aldım.
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II
XPG 2x8GB Spectrix D60G 3000MHz CL16
RTX 3060 Ti - stok probleminden dolayı model belirlemedim
XPG 512GB SX8100
ASUS Aura Sync ile uyumlu 4x120mm fan ve en azından tamamen mesh olmasa bile yanlardan hava alacak şekilde bir ön panel tasarımı olmasını tercih ediyorum. Sanırım bu bütçede kasa ile PSU ayrı ayrı almak mümkün değil, bu yüzden ikisini birlikte almayı düşünüyorum ama ayrı ayrıda önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Başlıkta belirttiğim gibi kasa ve PSU hariç bileşenleri topladım ve sonuçta kasa ve PSU için 1000Tl bütçem var.
İlk başta Rampage'in altta belirttiğim modelini seçmiştim fakat Rampage PSU'lara güvenilmez dendiği için vazgeçtim ve sizlere sorma kararı aldım.
RAMPAGE Alpha-X 4*12cm Rainbow Fan 600W 80 Plus Bronze RGB Led Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah
Alpha-X 4*12cm Rainbow Fan 600W 80 Plus Bronze RGB Led Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II
XPG 2x8GB Spectrix D60G 3000MHz CL16
RTX 3060 Ti - stok probleminden dolayı model belirlemedim
XPG 512GB SX8100
ASUS Aura Sync ile uyumlu 4x120mm fan ve en azından tamamen mesh olmasa bile yanlardan hava alacak şekilde bir ön panel tasarımı olmasını tercih ediyorum. Sanırım bu bütçede kasa ile PSU ayrı ayrı almak mümkün değil, bu yüzden ikisini birlikte almayı düşünüyorum ama ayrı ayrıda önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.