Muhammed5210
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Muhammet Can Deniz
- Bütçe
- 5
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce RTX 3060 aldım kartı LHR`siz diye aldım 470.05 driverı kuruluyor. kart LHR değil ancak açtığımda performansı 49 mh/s iken 20 saniye içinde 27 mh/s`e düşüyor aldığım kişi 3 ay 49 mh/s ile sabit yaptığını söyledi bende gidip görüp aldım kendi bilgisayarıma taktığım da sabit 49 mh/s vermiyor 49 ile başlıyor ancak 27 mh/s`e düşüyor bilgisi olan varmı bunu nasıl düzeltebilirim kaldırdım driverı kaç kez yükledim bir sonuç alamadım aynı zamanda şuan RX 5600 XT ile aynı anda çalıştırıyorum aynı kasaya birisi riser de çalışıyor riser yavaş olur diye kasaya taktım kartı yine aynı aynı sonuç değişmedi
İŞLEMCİ=İ5 4460
ANAKART=ASUS HB1-MK
RAM=8+8 1600 mhz
ikinci kartım yani RX 5600 XT riser de de kasanın içindede performansında kayıp yok 40 mh/s alıyorum çözüm bulamadım kaç yere baktım araştırdım farklı kasada denedim yine aynı
kartı tek çalıştırayım belki düzelir dedim yine aynı driverlerı rogram yükleyip sildim yine aynı yardım edinnnn...
İŞLEMCİ=İ5 4460
ANAKART=ASUS HB1-MK
RAM=8+8 1600 mhz
ikinci kartım yani RX 5600 XT riser de de kasanın içindede performansında kayıp yok 40 mh/s alıyorum çözüm bulamadım kaç yere baktım araştırdım farklı kasada denedim yine aynı
kartı tek çalıştırayım belki düzelir dedim yine aynı driverlerı rogram yükleyip sildim yine aynı yardım edinnnn...