Adam tam yazmamış da. Sadece isimlerini yazmış 240gb ssd, kasa psu falan yazmış. Mesaj atıp bilgi alma fırsatım olmadı da hangi marka olursa olsun pek sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ve zaten isteğe göre parça da değiştiriyorlarmış. Bir tek psu markası kötüyse onu değiştirtirim diye düşünüyorumDarboğaz olacak 1080p'de.
Sistemin tamamını atar mısın?
Yok hocam daha almadım. Hep araştırıyorum da bu çok uygun geldiHocam bilgisayarınızı aldınız mı? Çok önceden sistem toplama konuları açmıştınız hatırlıyorum
2k monitör alacağım zaten2K-4K monitörünüz var mı? Böyle olmaz tam modellerini öğrenin her şeyin.
Anladığım kadarıyla markaları siz belirleyeceksiniz, yanılıyor muyum?Yok hocam daha almadım. Hep araştırıyorum da bu çok uygun geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k monitör alacağım zaten
H410 destekliyo 10. Nesili. 2666 mhz olsa bile sonuçta destekliyor. Yeter benim için. Zaten 2k monitör alacağımNeee 10400f ve h410 mu öğhshdshshd o ne lan o işlemci o anakart ile kullanılmaz en az z490 olucakki tam performans alasın ayrıca o kart o işlemciyle darboğaz dansı yapar
Markalarını sormadım ama belirli diye biliyorum ve istediğim şeyle değiştirebiliyorlar. Bir tek psu markası kötüyse onu değiştirtirim diye düşünüyorumAnladığım kadarıyla markaları siz belirleyeceksiniz, yanılıyor muyum?
Anladım, mutlaka haberdar edin.H410 destekliyo 10. Nesili. 2666 mhz olsa bile sonuçta destekliyor. Yeter benim için. Zaten 2k monitör alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Markalarını sormadım ama belirli diye biliyorum ve istediğim şeyle değiştirebiliyorlar. Bir tek psu markası kötüyse onu değiştirtirim diye düşünüyorum