Neler Yeni

Rtx 3070 li sistem pubg de düşük fps alıyor nedenini bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut özcan
Abilerim kardeşlerim steam pubg de fps çok düşüyor yani 80 fps gördüğüm oluyor sistemim şudur
Asus dual 3070 oc
Ryzen5 5600x
Gskill 8x2 ram 3600mhz
Gigabayte b450m s2h anakart
Samsung evo 970 plus 500gb
Ssd 240 gb
Hdd 500 gb

Benden daha düşük sistemli arkadaşlarım benden daha iyi fps alıyor ne yaptıysam yok önüne geçemedim oyunum zehir oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Grafiklerin en yüksekte mi? Oyunda optimizasyon sorunu olabilir. Oyun HDD'de ise SSD'ye taşıyıp o şekilde deneyebilirsin.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Baran Kut
Standardın rahat 30-40 fps altındasın. Hdd zorluyor oyunu desem yine saçma olacak ama bir ssd ye aktarmayı dene. Onun dışında ayarları bir yokla ekstra açtığın depth of field, resolution scale ayarları mahvedebilir fps i. Nvidia denetim masası ayarlarını da kontrol et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Oyun samsung ssd ye kurulu grafiklerde en düşükte
O halde arkaplanda çalışan uygulamalardan dolayı olabilir. SSD bozulmaya başlamadıysa tabii. Aklıma başka bir sebep gelmedi. Ayrıca Güç planını kontrol edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
halil
ram kullanımından kaynaklı olabilir. 16 gb günümüz oyunlarında artık yetmemeye başlıyor. eğer arka planda çalışan programlar varsa fps düşüş olabilir. oyun açıkken ram kullanımını kontrol edermisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Standardın rahat 30-40 fps altındasın. Hdd zorluyor oyunu desem yine saçma olacak ama bir ssd ye aktarmayı dene. Onun dışında ayarları bir yokla ekstra açtığın depth of field, resolution scale ayarları mahvedebilir fps i. Nvidia denetim masası ayarlarını da kontrol et.
Hepsini yaptım ayarları yükseğe çekiyorum bu sefer ekran kartı derecesi yükselip uçak gibi çalışıyor bi yerde bi sıkıntı var ama çözemedim msi after burnerdan değerlere baktım ısınmada olmuyor düşük ayarlarda ama hele ranked maçlarda 80 fps gördüm kafayı yicektim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram kullanımından kaynaklı olabilir. 16 gb günümüz oyunlarında artık yetmemeye başlıyor. eğer arka planda çalışan programlar varsa fps düşüş olabilir. oyun açıkken ram kullanımını kontrol edermisin
10500 mb ram kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O halde arkaplanda çalışan uygulamalardan dolayı olabilir. SSD bozulmaya başlamadıysa tabii. Aklıma başka bir sebep gelmedi. Ayrıca Güç planını kontrol edebilirsin.
Onuda yaptım nihai performans yaptım anakarttan kaynaklı bi sorun olabilirmi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
halil
büyük ihtimal ramden dolayı eğer rami yükseltirsen yada oyuna girmeden rami temizlersen ve game booster ile girersen düzelebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut özcan
büyük ihtimal ramden dolayı eğer rami yükseltirsen yada oyuna girmeden rami temizlersen ve game booster ile girersen düzelebilir.
Denerim ama arkadaşımda 2070 var aynı ram var benim 100fps aldığım yerde 140 gps alıyor arada 40 fps oynuyor ki benim sistemim daha iyi

Top Bottom