Rtx 3070 mi dengeli sistemli Rtx 2070 Super mi?

Kearnes

80+
Reaksiyon skoru
202
RTX 3070, RTX 2070 Super' e kıyasla tabii ki daha iyi ama RTX 3070 için hem daha pahalı bir işlemci hem de daha pahalı bir psu gerekiyor. Rtx 3070 alıp psu ve işlemci den kısmak mı daha mantıklı yoksa işlemciyi ve psu yu rtx 2070 super e göre almak mı daha mantıklı? 15k monitör dahil sistem toplayacağım mümkünse 3070li ve dengeli bir sistem önerebilir misiniz?

Psu için çok fark yok.
650w yetecektir
İşlemci olarakta sanırım r7 3700x ya da intel i7 koyabiliriz 15k bütçede.

O bütçeye rahat 3070 için uygun işlemcili sistem toplanır ben 3700x ve 3070 alıyorum, 2K’da kullanacağım.
2k 144hz monitör de dahil olur mu R7 3700x ve RTX 3070 içeren sisteme 15k bütçede?

Monitörü 3k saysak rahat rahat yeter.
Hatta rtx 3080 bile olabilir ama işlemcide yükseltmek gerekir.
Biraz rgb düşkünüyüm de :D ekran kartını rog, Aorus gibi almayı düşünüyorum. Tabi kasayı ve ramleri da corsair in rgb li ürünlerinden alacağım. Bu da fiyatı arttırıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13,9k’ya topladım aynı özelliklerdeki sistem :D, daha almadım ama.
Parçalar nedir?

Biraz RGB düşkünüyüm de :D ekran kartını rog, Aorus gibi almayı düşünüyorum. Tabi kasayı ve ramleri da corsair in RGB li ürünlerinden alacağım. Bu da fiyatı arttırıyor.
Ne gerek var diyecemde millet rgb seviyor.
Bi benim hoşuma gitmiyor.
Her şeyim dark temalı

Ne gerek var diyecemde millet RGB seviyor.
Bi benim hoşuma gitmiyor.
Her şeyim dark temalı
RGB bir yere kadar güzel tabii. Sadece rgb aydınlatması var diye bir ürüne aydınlatmasız halinden 2 kat daha fazla para vermek çok saçma. Ama her türlü ülkemizde teknoloji pahalı olduğu için o kadar para veriyoruz bari rgb sı olsun kafasındayız genel olarak.

RGB bir yere kadar güzel tabii. Sadece RGB aydınlatması var diye bir ürüne aydınlatmasız halinden 2 kat daha fazla para vermek çok saçma. Ama her türlü ülkemizde teknoloji pahalı olduğu için o kadar para veriyoruz bari RGB sı olsun kafasındayız genel olarak.
Gözümü ağrıtıyor ya.
Benim hoşuma gitmiyor her şey düz bende.

Gözümü ağrıtıyor ya.
Benim hoşuma gitmiyor her şey düz bende.
Kapatabiliyorsun kanka. Bence elinde bulunsun. Istediğin zaman kullanırsın bundan güzel ne var.

Rog veya aorus çok pahalı olursa ben de FE alabilirim. Yada tuf veya gigabyte gaming gibi daha az pahalı olan kör olasıca kartlara yönelebilirim :D

Kapatabiliyorsun kanka. Bence elinde bulunsun. Istediğin zaman kullanırsın bundan güzel ne var.

Rog veya aorus çok pahalı olursa ben de FE alabilirim. Yada tuf veya gigabyte gaming gibi daha az pahalı olan kör olasıca kartlara yönelebilirim :D
Kör olasıca değiller, o kartları alabilmek için çıldıranlar var :D

Geri