Neler Yeni

RTX 3070Tİ RDR ACİYODU SİMDİ HEP DONUYOR

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
3070 TI' ın varken crack oyun oynaman ayrı bir ironi ama neyse. Eğer her oyunda oluyorsa DDU ile driverları kaldırıp tekrar güncel olanları yükle. Sadece rdr'de oluyorsa crackle alakalıdır. Malwarebytes ile tarama yapmanı öneririm, mining virüsü bulaşmış olabilir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Oyunun crack olmasına bir şey demedim zaten oyunlarımın %85'i crack. :D
Sadece orjinal olmadığı için sorunlarla karşılaşmasının normal olduğunu söyledim.

3070 TI' ın varken crack oyun oynaman ayrı bir ironi ama neyse. Eğer her oyunda oluyorsa DDU ile driverları kaldırıp tekrar güncel olanları yükle. Sadece rdr'de oluyorsa crackle alakalıdır. Malwarebytes ile tarama yapmanı öneririm, mining virüsü bulaşmış olabilir.
Virüs varsa silsem düzelir mi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
fps sınırlayıcı falan vardır veya ayarları eski haline döndürme tuşuna bas
Ozmn orta ayarlara aliyo otomatik ben Nvidia dan optimize et diyip kullanıyorum hep yüksekte oynamicaksam nie 3070ti aldim

Yavuz241

80+ Bronze
Forumda korsana destek yok diye her problemi oyunun crack olmasına bağlamayın
Ana sebebinin Crack olması en muhtemel sonuç şu anda. Diğer oyunlarda sorun yok demiş. Normal oyunlar sorunsuz ise durumu crack olmasına bağlamaya çok şaşırmamak gerekli.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Ana sebebinin Crack olması en muhtemel sonuç şu anda. Diğer oyunlarda sorun yok demiş. Normal oyunlar sorunsuz ise durumu crack olmasına bağlamaya çok şaşırmamak gerekli.
Ama 2 haftadır sıkıntı yoktu :/

Yavuz241

80+ Bronze
Ama 2 haftadır sıkıntı yoktu :/
O zaman ekran kartın bozuk bilader. 100 kişi sana burada crack oyundan kaynaklı diyor üstüne diğer oyunlarım da sorunsuz diyorsun. Şaka gibi hala 2 haftadır sıkıntı yoktu diyorsun. Ekran kartını garantiye gönder.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
O zaman ekran kartın bozuk bilader. 100 kişi sana burada crack oyundan kaynaklı diyor üstüne diğer oyunlarım da sorunsuz diyorsun. Şaka gibi hala 2 haftadır sıkıntı yoktu diyorsun. Ekran kartını garantiye gönder.
Niye kiziyosun ki crackde sonradan bozulma oluyormu diye merak ettim

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Crack oyunun orjinalden tek farkı Steam'den çalışmıyor olması, crack yüzünden olduğuna bu kadar emin olmak saçma.

Yavuz241

80+ Bronze
Crack oyunun orjinalden tek farkı Steam'den çalışmıyor olması, crack yüzünden olduğuna bu kadar emin olmak saçma.
Aklınıza gelen başka bir şey var ise kontrol ettirebilirsiniz. Oyundan değil ise sorunu çözülmüş olur en azından save dosyası gitmeden.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Yanında gelen virüsleride sayarsak bence baya bir farkı var orijinal ile😁 Gerçi torrenti kullanmayı bilen birisi kolay kolay bulaştırmaz virüs.

Top Bottom