- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok almadım daha ... sadece RTX 3080 spariş verdimİşlemci için bütçe 15K mı? 5600X al o anakarta. X570 almadıysan Z590 bekleyip belki 11600KF falan alırsın.
yok almadım daha ... sadece RTX 3080 spariş verdimİşlemci için bütçe 15K mı? 5600X al o anakarta. X570 almadıysan Z590 bekleyip belki 11600KF falan alırsın.
15kya 3080 toplanamaz bu piyasada.Merhaba arkadaşlar
sistem kurmayı düşünüyorum ama işlemci de kararsız kaldım donanım şunlar olacak
ASUS RTX 3080 10 GB
anakart X570 asus marka mı alayım yoksa msi mı?
başka anakart tavsiyeniz var mi?
işlemci i5 düşünüyorum darboğaz yapar mı?
yapmaz ise;
i5 10600, i5 10600k ve i5 10600kf arasından hangisini alayım?
sizin tavsiyeniz neler? şimdiden çok teşekkür ederim ... saygılarımla
ekran kartına dediklerini hepsi uygun mu? siz hangisini tasvip ederdiniz? anakart ve işlemci tarafından?intel alacaksanız Z490 Gaming X
AMD alacaksanız B550 Tomahawk, B550-A Pro, B550 Tuf Plus, B550 Gaming Edge WIFI , B550-F olabilir
Kaça aldın?yok almadım daha ... sadece RTX 3080 spariş verdim
dışarıdan getirtiyom hocam ekran kartını ayrıca para sorun değil inşallah15kya 3080 toplanamaz bu piyasada.
15k yazmışsın bütçeye ve nereden getiriyorsun?dışarıdan getirtiyom hocam ekran kartını ayrıca para sorun değil inşallah
17 k asus rtx 3080 daha elime gelmedi ama... almak ister misiniz ...Kaça aldın?
17 k ne ya geçmiş olsun.17 k asus rtx 3080 daha elime gelmedi ama... almak ister misiniz ...
anakartı almadım efendim sadece ekran kartını spariş verdim? hangi anakart ve işlemciyi önerirsiniz? ekran kartı RTX 3080 10 gbAnakartla uyumsuz alacağın işlemciler o anakartı aldıysan r5 5600x öneririm.
şuan piyasada dediğiniz fiyata kart yok ... yurdışında bile yok bulamadım ...17 k ne ya geçmiş olsun.
Ben 7.6kya aldım (eylülde) eğer gidip 8kya bulduysanız link isterdim 2-3 tane alırdım.
Güncel anakartlar beklemeyecekseniz ve intel sistem toplayacaksanız MSI z490 Unify önenerim anakart olarak.Merhaba arkadaşlar
sistem kurmayı düşünüyorum ama işlemci de kararsız kaldım donanım şunlar olacak
ASUS RTX 3080 10 GB
anakart X570 asus marka mı alayım yoksa msi mı?
başka anakart tavsiyeniz var mi?
işlemci i5 düşünüyorum darboğaz yapar mı?
yapmaz ise;
i5 10600, i5 10600k ve i5 10600kf arasından hangisini alayım?
sizin tavsiyeniz neler? şimdiden çok teşekkür ederim ... saygılarımla
işte bende bunu diyorum ... benim pek bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim ...3080 alıp 1080p oynayan da...
teşekkür ederim kısa ve öz ... peki işlemci olarak??Güncel anakartlar beklemeyecekseniz ve intel sistem toplayacaksanız MSI z490 Unify önenerim anakart olarak.
Kaça aldı
yeni analartlar ne zaman çıkar?Güncel anakartlar beklemeyecekseniz ve intel sistem toplayacaksanız MSI z490 Unify önenerim anakart olarak.
Neden her şeyde üç nokta var?işte bende bunu diyorum ... benim pek bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim ...
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim kısa ve öz ... peki işlemci olarak??
Bütçe varsa ya da yeterse en az 10850k bence veya çıkabilirseniz 10900k.işte bende bunu diyorum ... benim pek bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim ...
teşekkür ederim kısa ve öz ... peki işlemci olarak??