The GodFather
80+ Silver
- palit gamingpro 3080 kutu fatura var 12.000₺ garantisi bu ay bitti
- rog 3080 oc edition 14.500₺ kutu fatura var garantisi 2 ay önce bitik
fiyata yüksek demiyimde,herkes bu fiyata satıyor bu ara.300 500 1000 tl ucuzu bulan onu alıyor.arkadaşlar elimde bu iki kart var facebook letgo ve sahibindende ilan açtım ama anlam veremediğim şekilde hiç mesaj gelmiyor fiyatları mı yüksek yazdım acaba. sizce ne fiyat yazmalıyım
- palit gamingpro 3080 kutu fatura var 12.000₺ garantisi bu ay bitti
- rog 3080 oc edition 14.500₺ kutu fatura var garantisi 2 ay önce bitik
knk rogu alana 1000 küsür telelik oyun hediye bile yazdım mesaj atan yokfiyata yüksek demiyimde,herkes bu fiyata satıyor bu ara.300 500 1000 TL ucuzu bulan onu alıyor.
3 5 gün önce sahibinden birinden red devil 6900xt aldım. 12.500 denknk rogu alana 1000 küsür telelik oyun hediye bile yazdım mesaj atan yok
benim kutular sapasağlam kartlarda da oksit vb yok tertemiz bi tek garantileri yok o da yeni bitti ama alıcı bulamıyorum çok saçma geliyor3 5 gün önce sahibinden birinden red devil 6900xt aldım. 12.500 den
Adam bildiğin karton kolilere kartları doldurmuş. Sen palit 3080 den. 12 bin istiyordu. Kartlar kutusuz ve oksitlenme varsi
baya ilginç fiyatlar uygun yazdım diye düşünüyorum ama mesaj yok. satılsın hediye oyunda verilir yazıyorum ona rağmen yokParam olsa palit'i alırdım hocam. Fiyatlar da normal sayılır aslında. Hiç mesaj gelmemesi ilginçmiş.
tasarımı bence rog 4080den güzelparam olsa biraz daha indirim isteyip rogu alırdım cidden 3000 serisi rogların tasarımı hoşuma gidiyor
4000 serisinde bir tık çuvallanmış gibi geldi bana rog tasarımı olarak yandan fena değildi ancak 3000 serisindeki o boydan boya rgb baya güzeldibaya ilginç fiyatlar uygun yazdım diye düşünüyorum ama mesaj yok. satılsın hediye oyunda verilir yazıyorum ona rağmen yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
tasarımı bence rog 4080den güzel
umarım 2-3 ay içinde elime para geçerde kaçırmam böyle bir fırsatıHocam piyasanın 1-2bin altına koyun elden çıkarın. bende 3060ti 3x ventus var. Önümüzdeki 2-3 ay içerisinde satmayı düşünüyorum, açıkçası hiç 7-8bin kovalamayacağım. 5 bine koyar elden çıkarırım sonuçta 2 sene kullandım bu kartı.
fiyat indiricem gibi gözüküyor palit gibi kartlara önyargı var ama soğutma peroformansı roga yakın tabi millet bunu bilmiyor bilselerde yine fazla yanışmıyor. palitin satılmaması neyse de rogun satılmaması çok garibime gidiyor. bu arada palitte tertemiz furmark ve oyunlarda 68i geçmiyorŞuan piyasaya acayip bı ,4000 serisi kartlı hazır sistem pompalanıyor.
3060 ti 12400F 1 TB ssd li sistemi aldığım fiyat 19 bine zor sattım.kasa falan thermaltake di.
Yani hocam şans kısmet işi ama
Ya beklicem,ya fiyat indircen hızlı satış için
Birde palit zotac vs gibi markalara bir önyargı var bilirsin.
Kart saglamsa zaten her türlü satılır.hayirli satışlar![]()
daha satılmazsa fiyat düşüreceğim. hani bi laf var mal bendeyken satılmaz, bu kartlar başkasında olsa peynir ekmek gibi satılırHocam piyasanın 1-2bin altına koyun elden çıkarın. bende 3060ti 3x ventus var. Önümüzdeki 2-3 ay içerisinde satmayı düşünüyorum, açıkçası hiç 7-8bin kovalamayacağım. 5 bine koyar elden çıkarırım sonuçta 2 sene kullandım bu kartı.
Haberleşiriz Hocam dilerseniz. Bir arkadaşım yurtdışından gelecek, 4070 ti super'a geçmeyi planlıyorum. Kart gayet temiz, kutusu duruyor.4000 serisinde bir tık çuvallanmış gibi geldi bana rog tasarımı olarak yandan fena değildi ancak 3000 serisindeki o boydan boya rgb baya güzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım 2-3 ay içinde elime para geçerde kaçırmam böyle bir fırsatı